HİGHWAY HOKEY TAKIMINI DEVRALDI

14 Kasım 2013

Bolu AİBÜ Bayan Hokey Takımı'na sponsor olarak Portekiz'de kazanılan Avrupa Şampiyonası'nda büyük pay sahibi olan Highway Outlet AVYM, yeni bombayı patlattı. Highway, kurduğu...

Bolu AİBÜ Bayan Hokey Takımı'na sponsor olarak Portekiz'de kazanılan Avrupa Şampiyonası'nda büyük pay sahibi olan Highway Outlet AVYM, yeni bombayı patlattı. Highway, kurduğu dernekle hokey sporcularını bünyesine kattı.

 

Bolu Dağı AŞ bünyesinde faaliyet gösteren Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, merakla beklenen görüşmeyi tamamladı. Hokey takımlarını bünyesine katmak isteyen Highway, noter işlemlerinin ardından AİBÜ Hokey Kulübü sporcularını, Highway Bolu Dağı Spor, Eğitim ve Turizm Derneği bünyesi adı altında bir araya topladı. Müjdeli haberin kamuoyuna verilmesi için Mengen Sofrası'nda toplantı düzenlendi. Toplantıya bayan ve erkek hokey takımlarının yanı sıra Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü ve Highway Hokey Kulübü Başkanı Hasan Umur, dernek üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

'BÜNYEMİZE KATILMALARI DAHA İYİ OLDU'

 

Hokeye desteğin geçen yıl başladığını ve sıkıntılar çeken takıma sahip çıktıklarını söyleyen Hasan Umur, 'Geçtiğimiz yıl çektikleri maddi zorluklar nedeniyle sponsorluk desteği verdiğimiz AİBÜ Hokey Takımı, Avrupa'dan namaglûp şampiyon döndü. Bu sene de benzer bir destek vermeyi düşündük ancak takımın geleceği ve vizyonu açısından çeşitli değerlendirmeler yaptığımızda, takımı bünyemize almanın daha iyi sonuçlar getireceğine ikna olduk. Üniversite ile fikir birliğine vardık' diye konuştu.

 

HEDEF MİLLİ TAKIM

 

Hedeflerinin Milli Takımlara sporcu göndermek olduğunu ifade eden Umur, 'Hokey Federasyonu ile yürüttüğümüz çalışmaları bugün neticelendirdik. A Takım ile 21 yaş altı takımları, kulübümüze transfer ettik. Şu anda takımımızla ilgili hedefimiz, bir üst kategoride şampiyon olmak ve gövdesini oluşturduğumuz milli takıma daha çok sporcu yollamak. Hokey bu sayede hem daha çok tanınacak hem de Bolu'nun adı artık spor alanlarında daha çok anılacak' şeklinde konuştu.

 

1589 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21493291854858