Hırs, İstek, Arzu (72-60)

10 Mayıs 2013

Boluspor basketbol takımı Türkiye Basketbol 3. Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda 81-70 mağlup olduğu Adanaspor Basketbol takımını kendi seyircisinin önünde 72-60 mağlup etti....

Boluspor basketbol takımı Türkiye Basketbol 3. Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda 81-70 mağlup olduğu Adanaspor Basketbol takımını kendi seyircisinin önünde 72-60 mağlup etti. 17 Temmuz kapalı spor salonunu ilk defa bu kadar bir seyirci topluluğu görürken taraftarların desteği  tıklım, tıklım dolduran kırmızı-beyazlı taraftarlar 12 dev adama hiç susmadan destek verdi. 12 dev adama itici güç oldu.

17 Temmuz kapalı spor salonunda oynanan Boluspor  Adanaspor Basketbol karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu. Geçmiş olduğumuz hafta deplasmanda rakibine 81-70 mağlup olan Boluspor saat 19:00'da başlayan karşılaşmada ilk yarıyı 30-33 geride kapatsa da taraftarının desteği ile Adanspor'u 72-60 mağlup etti ve play off karşılaşmasında durumu 1-1 yaptı. Cumartesi günü saat 17:00'de son maç oynayacak olan Boluspor'da karşılaşmaya yoğun ilgi vardı.

17 Temmuz kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmayı Vali İbrahim Özçimen, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan , Boluspor yönetim kurulu üyeleri , bir çok iş adamı ve çok sayıda taraftarımız izledi.

Boluspor basketbol takımımız maça istekli başlarken ilk periyotta başa baş bir mücadele vardı. İlk yarının sonuna kadar her iki takımda kontrollü oynarken Boluspor özellikle pota altındaki top kayıpları sonucunda ilk yarıya 30-33 yenik ayrıldı. 3 ve 4'inci çeyrekte adeta yeniden  doğan bir Boluspor sahada olurken ortaya koyduğu performans ile maçın dengesini değiştirdi. İkinci devre akılcı hareketler ile ard arda sayı bulan Boluspor karşılaşmayı 72-60 kazandı. Bu galibiyet ile play off karşılaşmasında durumu 1-1 yaparken son maç öncesi camiaya da umut verdi.  

12 dev adamlar son karşılaşmayı Cumartesi günü saat 17:00'de 17 Temmuz kapalı spor salonunda taraftarı önünde 3.maçı kazanarak Kuşadası'n da oynanacak olan finallere katılmayı hedefliyor.


1968 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063539028167725