Horoz Çöplüğünde Öttü 2-0

4 Aralık 2011

Boluspor Bank Asya 1. Liginin zorlu bir karşılaması olan Denizlispor karşısında ligdeki ikinci yenilgisini alarak puansız döndü.   Karşılaşmaya Bolu'dan yaklaşık 200...

Boluspor Bank Asya 1. Liginin zorlu bir karşılaması olan Denizlispor karşısında ligdeki ikinci yenilgisini alarak puansız döndü.

 

Karşılaşmaya Bolu'dan yaklaşık 200 kadar taraftarımız giderken bu karşılaşmada 90 dakika destek verdi.

 

Boluspor sahaya  Atacan, Erkam, Hakan, Cemil, Veli, Caner, Emre Toraman, Erman, Cafer, Veysel ve Ferhat Kiraz onbiri ile çıkarken bu karşılaşmada Boluspor başkanı Necip Çarıkçı ve Bolusporlu yöneticilerin haricinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Valisi İbrahim Özçimen takımımızı yalnız bırakmadı.

 

Karşılaşmaya Denizlispor başladı. Karşılaşmanın başında ortada bir oyun olurken Boluspor kanatlardan pozisyon bulmaya çalıştı. İlk yarıda ilk atağı Denizlispor Hüzeyfe ile uzaktan şut çekerek pozisyon bulmaya çalışırken top farklı bir şekilde dışarı çıktı. Boluspor bu pozisyon ardından orta alanda baskı kurarak kazandığı topları Denizlispor kalesine kanatlardan ve derinlemesine atılan toplar ile pozisyon aramaya başlarken dönen topta orta alanda kazanılan topu Denizlispor'dan Gohou topu sürerek ceza sahasına kadar girdi. Kaleci Atacan ile karşı karşıya kalan Gerard Gohou dakika 13'de topu fileler ile buluşturarak ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.

Boluspor golün şokunu kısa sürede atlatmaya çalışırken orta alanda top çevirmeye başladı. Dakika 15'de Ferhat Kiraz'a kanattan atılan uzunlamasına pasta Ferhat topu önüne alarak kaleci İsmail ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma yapmak isten Ferhat'ın şutu üstten auta çıktı.

Denizlispor'dan Gürey sağ açıktan getirdiği topu Boluspor ceza sahasına ortalarken Gohou topa vurdu ancak pozisyon ofsayt gerekçesi iptal edildi. Boluspor Gohou'yu engellemekte güçlük çekerken durdurmak isteyen Cemil sarı kart gördü. Boluspor ilk ayrıda Veysel ve Ferhat ile gol pozisyonu bulmak isterken ilk 20 dakikada pek etkili olamadı.

Orta alanda Cafercan ile kazandığımız topta Cafercan Ferhat Kiraz'a uzunlamasına pas atarken top Ferhat'ın önünde kalmadan Denizlispor kalecisi İsmail çizgi üzerinden topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın 26'ıncı dakikasında Denizlispor'dan Hüzeyfe Doğan kazandığı topta Boluspor ceza sahasına kadar girerek çizgi üzerinde güzel bir şut vurarak top 2'nci kez ağlarımızla buluştu. Bu gol ile Denizlispor 2-0 öne geçti. Dakika 28'de Boluspor serbest vuruş kazanırken bu atışı iyi bir şekilde değerlendiremedik. İlk yarıda Denizlispor daha etkili bir oyun ortaya koyarken pozisyonlara daha etkili taraf oldu. İlk yarının sonlarına doğru Ferhat Kiraz kanatlardan Veysel'e pozisyon yaratmaya çalışırken pozisyonlardan sürekli Denizli defansının müdahaleleri ile karşılaştık.

Boluspor ilk yarıda en etkili pozisyonunu Cafercan ile değerlendiremedi.  Cafercan ceza sahası içersinde kazandığı topu çizgiye taşıdı. Denizlispor'dan 2 oyuncuyu geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Arka alanda bekleyen Veysel'e aktarmak yerine kaleye şut vurmayı tercik eden Cafercan'ın şutu kaleci İsmail'den döndü. Net bir pozisyonu Boluspor bu dakika değerlendiremedi. Boluspor ilk yarıyı Denizlispor karşısında 2-0 mağlup tamamladı.

 

İkinci yarıda Boluspor oyuncu değişikliğine giderken Ferhat Kiraz oyundan çıkarken yerine Ümit Tütünci girdi. Bir değişikliği ise Arslan Alp'i oyuna alırken Erman'ı çıkartarak yaptı. Denizlispor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da etkili bir ortaya koyarken Boluspor kalesinde pozisyon üretmeye çalıştı. Denizlispor Hüzeyfe , Gohou ve Veli ile sık sık pozisyon bulurken gol pozisyonlarında daha etkili olan ekip oldu.

Boluspor ikinci yarının 56'ıncı dakikasında Veysel ile pozisyon bulurken karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı faul gerekçesi ile pozisyonu durdurdu. Boluspor'dan Veysel 59. dakikada yaptığı faul sonrası sarı kart görürken kendisine fazla top gelmediği dikkatlerden kaçmadı. Boluspor Alp ile kanattan pozisyon bulmaya çalışırken içeri yapılan ortalarda etkili olamadı.  Boluspor'da Cihat Arslan 3. oyuncu değişikliğini genç Emre Kılınç'tan yana kullanırken Boluspor Veysel ile birde net pozisyon kaçırdı.

Boluspor'dan Ümit Ragıp'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Karşılaşmanın son dakikalarında etkili olmaya çalışan Boluspor'da Ümit Tütünci kazandığı topu içeri ortalarken Veysel'den önce kaleci İsmail topu alarak Boluspor'un gol şansını yok etmiş bulundu. Denizlispor'da Gohou en etkili oyuncu olurken Boluspor bu oyuncuyu durdurmakta güçlük çekti. Gohou maçın sonunda yerini Can Erdem'e bırakarak alkışlar eşliğinde oyundan çıktı. Boluspor son dakikalarda pozisyon bulmaya çalışırken kazandığı kornerlerden sonuç alamadı. Son dakikalarda pozisyon bulmaya çalışsa da yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince Denizlispor deplasmanından puansız döndü.

 

Stat: Atatürk

 

HAKEMLER: Hüseyin Sabancı (6), Emre Suna (7), Ahmet Şimşek (7)

 

Denizlispor: İsmail (7) - Furkan (6), Burak (6), Fatih Yiğen (6), Murat Önür (6), Veli Acar (6) (Dk. 61 Ekrem 5), Ragıp (7), Emin (7), Hüzeyfe (8) (Dk. 86 Kemal), Güray Vural (6), Gohou (8) (Dk. 83 Can Erdem)

 

Boluspor: Atacan (4) - Hakan (5), Cemil (4), Veli Kızılkaya (4), Erkam (3), Emre Toraman (3), Erman Ergin (3) (Dk. 46 Alp 4), Cafercan (3) (Dk. 68 Emre Kılınç 4), Caner (3), Ferhat (3) (Dk. 46 Ümit 4), Veysel (3)

 

GOLLER: Dk. 8 Gohou, 26 Hüzeyfe (Denizlispor)

 

SARI KARTLAR: Cemil, Veysel, Ümit (Boluspor)

 

 

1991 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • ergün çiftci
    5 Aralık 2011 • 07:01
    cihat hocam senin orta sahanda yapılan paslara bak denizli en az 25-30 metre uzunlukta adam geçen paslar yaptı birde emre-caner ve erman paslarına bak başka bir yere bakmana gerek yok senin tek çıkış yolun daha öncede söyledim ileride koşan bir forvet ve orta sahada koşan bir adam başka bi şey yapmana gerek yok isim vermeye gerek yok bunlar için bunları göremiyorsan zaten görmüyorsundur yani düşersen düşersin,düşersin düşersen saygılar
  • adem
    5 Aralık 2011 • 08:01
    süpersin cihat arika takım çıkardım takım harika oynuyor müthiş pres yapıyor 5 -10 gol pozisyonumuz var ama şansız 2 gol yedik haklısın sen çok iyi teknik direktörsün seni teknik direktör yapmaya çalışanları haklı çıkardın sen halı sahanda değil büyük sah
  • tatar
    5 Aralık 2011 • 09:43
    daha önce belirttiğim gibi Boluspor lige kondisyonu hazır girdi diğer takımlar tam hazır değildi lig başı aldığımız galibiyetler bu şekilde oldu şu an diğer takımlar hazır hale geldi bundan sonra her takım bizi rahat yenebilir bu futbolu devam ettirirsek.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.089166879653931