Horoz Sert Öttü 0-2

17 Ekim 2010

Boluspor sahasında Denizlispor'a 0 - 2 yenilerek taraftarının önünde ilk yenilgisini aldı. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı beyazlı oyuncular adeta...

Boluspor sahasında Denizlispor'a 0 - 2 yenilerek taraftarının önünde ilk yenilgisini aldı. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı beyazlı oyuncular adeta gol kaçırma rekoru kırdılar. 

 

Karşılaşmaya taraftar desteğini alarak çıkan Boluspor ilk dakikalarda rakip kalede gol aradı. Arka arkaya bulduğu pozisyonlardan sonuç alamayan ekibimizde Caner Ağca'nın şutunu kaleci iki hamlede önledi. Bu pozisyondan sonra sağ kanat dan gelişen atakta Ferhat Kiraz alda at dercesine verdiği pasta topun gelişine vuran Caner Ağca'nın sert şutu kalecide kaldı. Yaptığı ataklarda istediği sonucu almayan Boluspor'da bir şut da Fabiano'dan geldi. Brezilya'lı oyuncunun sert vurusunu kaleci kornere gönderdi. Kırmızı Beyazlı ekibimiz golleri kaçırırken rakip Denizlispor da Boluspor kalesinde golü bulan taraf oldu. 32. dakikada Süleyman Yula topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıya kırmızı beyazlılar gol için başlamasına rağmen istediği golü de bulamıyordu. Sağ ve sol kantlardan geliştirdiği ataklar sonuç getirmezken deplasmanda oynayan Denizlispor 75. dakikada Emin Aladağ ile ikinci golünü kazandırdı. Kırmızı Beyazlı ekibimiz Boluspor bu golden sonra oyundan tamamen düşerken son dakikalarda gelen kırmızı kartla da oyunu hem on kişi tamamladı hem de sahasında ilk yenilgisini almış oldu.

 

 

Maç Sonu

 

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, "Denizlispor'a başarılar diliyorum. Bizim çok iyi oynadığımız karşılaşmada 3 puanı aldılar. Karşılaşmanın geneline baktığımızda, istatistiklere baktığımızda kimin üstün oynadığı ortaya çıktı. İlk yarıda çok net 10-12 pozisyona giren biziz. Oyun oynayan, ayağa pas yapan biziz. Ama kazanan rakip takım. Bunda bir art niyet aramıyorum. Ancak Merkez Hakem Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür etmek istiyorum. Böylesine önemli bir karşılaşmaya Süper Lig hakemi göndermişler. İyi de yapmışlar ancak bir şeylere engel olamıyorlar. Sadece tek eksiğimiz goldü. Onu da atabilsek hiçbir eksiğimiz kalmayacaktı. Ama futbolda top bazen sizi sevmez. Bugün de böyle oldu. Her şeye rağmen cani gönülden oynayan oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımız da yine büyüklüğünü gösterip oyuncularımızı tribünlere çağırdılar. Teşekkür ediyorum" dedi. 
   

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu çok çekişmeli bir karşılaşma oynadıklarını ve Bolu gibi zor deplasmandan da kazanarak dönmenin mutluluk verici olduğunu söyleyerek, "Hafta içinde önemli hazırlıklar yaptık. Ancak rakip ilk yarıda çok pozisyon yakaladı. Golü bulsalar işimiz zor olabilirdi. Biz fırsatı değerlendirdik. Bulduğumuz gollerle rahat nefes aldık. Karşılaşmanın genelinde rakibimiz güçlü bir aday olduğunu gördük. Ligin en çekişmeli ve en güzel karşılaşmalarından biri oldu. Yine kaybetmedik. Yolumuza emin alımlarla devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Boluspor'un genç oyuncusu Ferhat Kiraz, maç sonunda gol atamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Kendi sahamızda 3 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz. İlk yarıda çok önemli pozisyonlar yakaladık. Hiçbirini gole çeviremedik. Sahada oynanan futboldan gol pozisyonuna kadar her şey vardı. Ancak aradığımız golü bir türlü bulamadık. Denizlispor ise biri karambolden attığı iki golle maçı kazandı. Erciyesspor karşılaşmasına telafi için çıkacağız" diye konuştu.


Boluspor'un yedek kalecisi Ferhat Odabaşı ise, "Soyunma odasında inanılmaz üzüntü yaşandı. Kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. O yüzden basın toplantısına ben katıldım. Gerçekten iyi oynayıp, mücadele edip, pozisyon üretip kaybetmek çok koyuyor. Bu ligi ciddiye aldıkları için MHK ve federasyona çok çok teşekkür ediyoruz. Burada alın teri akıtan, emek harcayan futbolcuları çok iyi gördükleri için kutluyorum. Bizler mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımıza bize maç sonunda dahi destek oldukları için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.


Denizlispor'un golcü futbolcusu Süleyman Youla ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:
"Buraya namağlup geldik. Hedefimiz her zamanki gibi üç puandı. 90 dakika sonunda buna ulaştık. Hem takım arkadaşlarımı hem de taraftarlarımızı buraya kadar gelip bizi destekledikleri için kutluyorum. Ben de yine golümü attığım için mutluyum. Denizlispor'u yeniden eski ligine taşıyacağız."

 

 

 

Horoz Sert Öttü 0-2
Horoz Sert Öttü 0-2
Horoz Sert Öttü 0-2
Horoz Sert Öttü 0-2
Horoz Sert Öttü 0-2

2265 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    17 Ekim 2010 • 21:57
    erdem her şutu nerdeyse kaleye değil havaya dikti.ferhat kiraz bencildi.olivera oyunda yoktu.kısaca yenilgi kaçınılmazdı.defansı boş yakalar atamazsan kornerleri değerlendiremezsen deyim yerindeyse atamayana atarlar.
  • halit canbaz
    17 Ekim 2010 • 22:02
    erdem her şutu nerdeyse kaleye değil havaya dikti.ferhat kiraz bencildi.olivera oyunda yoktu.kısaca yenilgi kaçınılmazdı.defansı boş yakalar atamazsan kornerleri değerlendiremezsen deyim yerindeyse atamayana atarlar.
  • harun
    18 Ekim 2010 • 14:08
    2 TANE ATTIK YENDİK GELDİK AMA SİZ BİZİ TAŞLADINIZ BOLUSPOR TMM SİZ BURAYA GELDİGİNİZDE ÖDEŞİRİZZZZ OZMAN GÖRÜN TAŞLAMAK NASIL OLUYOMUŞ TABİ Yİİ YOSA GELİRSİNİZ 57 gençlik DENİZLİPORRRR........

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077991962432861