İbrahim Ertaş Boluspor'u İzledi

12 Eylül 2011

Bolu eski İl jandarma komutanı Albay İbrahim Ertaş Giresun'a gelerek Boluspor'un ilk karşılaşmasını izledi.   Bolu da görev yaptığı zaman içersinde iç...

Bolu eski İl jandarma komutanı Albay İbrahim Ertaş Giresun'a gelerek Boluspor'un ilk karşılaşmasını izledi.

 

Bolu da görev yaptığı zaman içersinde iç saha maçlarını kaçırmayıp iyi bir Boluspor taraftarı olan Albay İbrahim Ertaş maç öncesi Başkan Necip Çarıkçı ve yöneticilerle hasret giderdi. Bolu'da edindiği dostlukları devam ettiren Albay İbrahim Ertaş Kırmızı Beyazlı ekibimizin sahaya çıktığı anda itibaren duygulu anlar yaşadı. Boluspor ataklarındaki heyecanını da  dışa vuran Albay Ertaş  son dakikalarda atılan beraberlik golünün ardından havaya sıçrayıp golün sevincini yaşadı. Alınan beraberlik sonrası da  Ertaş 'yenilmedik 1 puan bile iyidir daha ligin ilk maçı' dedi. 

 

 

Eski Dost Tribündeydi  

 

Boluspor'da  Coşkun Demirbakan Döneminde kaleci antrenörlük görevi yapan İsmail Güney maça gelerek Giresunspor Boluspor maçında  eski takımını izledi.

 

Boluspor da görev yaptığı süre içerinde kalecilere yaptırdığı antrenmanlarla Bolu halkının sevgisinin kazanan İsmail Güney 'Bolu'nun benim yanımda çok farklı bir yeri var. Her zamanda olacak bugün buraya gelerek başkan Necip Çarıkçı yöneticiler Erdal Gören ve  Seçkin beyle görüştüm. Onları da burada gördüğüm için mutlu oldum. Boluspor'a yeni sezonda başarılar dilerim' dedi.

 

 

Hakkı Fidan Rauf Denkdaş'a Özendi 

 

Boluspor yönetim kurulu üyesi ikinci başkanlardan ilimizin renkli simalarından  Hakkı Fidan Giresun deplasmanında K.K.T.C eski Cumhurbaşkanı Rauf Denkdaş'a özendi.

 

Profesyonel fotoğraf makinesiyle maça gelerek herkesin fotosunu çeken Hakkı Fidan güzel görüntüleri kaçırmadı. Başkan Necip Çarıkçı ile maça gelerek Boluspor'a destek veren Fidan maç içinde zaman zaman heyecanlanıp ayağa kalksa bile kırmızı beyazlı oyuncuların sahada yaptığı güzel hareketleride ölümsüzleştirerek  fotoğraf makinesiyle fotoğraflarını çekti.

 

 

Arkadaşlık Bu Olması Gerek

 

Boluspor tecrübeli oyuncusu Caner Ağca ile Mustafa Aydın' nın arkadaşlıkları görülmeye değer.

 

Mersin İdmanyurduspor da geçtiğimiz sezonlarda birlik de oynayıp çok iyi arkadaş olan Caner Ağca ve Mustafa Aydın hiçbir zaman bir birlerinden kopamıyorlar. Geçen sezon talihsiz bir kaza sonrasında futbol sahalarından kopmak zorunda kalan Mustafa Aydın en büyük destek oyumcumuz Caner Ağca dan geliyor.

 

En zor gününde Mustafa Aydın'ın yanında olan Caner Ağca ya Giresun da yaşamını sürdüren Mustafa Aydın en yakın arkadaşının maçına gelerek ona destek verdi. Giresunspor Boluspor maçını izleyen Mustafa Caner'i yakından takip ederken zaman zamanda duygulu anlar yaşadı.Maç öncesi kalecimiz Erser  Altın da Mustafa'nın tribünde oturmasından dolayı yanına giderek    arkadaşı ile hasret giderdi. Maç sonunda da Caner Ağca ile uzun uzun sohbet ederek şakalaşmaları görülürken iki oyuncu bir birine sıkı sıkı sarılmalarının ardından duygulu anlar yaşattılar. Caner Ağca arkadaşına formasını vermesinin ardından  Boluspor lu oyuncularda Mustafa Aydın ile görüşüp genç oyuncuya moral verdiler.

 

 

Birbirlerine başarı dilediler, Golden sonra havalara sıçradılar !

 

Kırmızı Beyazlı oyuncular Giresunspor maçı için sahaya çıktıkları anda bir birlerine tek tek başarılar dileyerek maça konsantre oldular. Ligin ilk maçı olmasından dolayı zorluk derecesini bilen Boluspor lu oyuncular maça konsantre olurlarken son dakikalarda buldukları golün ardından adeta kenetlendiklerini bir kez daha gösterdiler.

 

 

Kulağını Tıkadı İşine Baktı                   

 

Golcü oyuncu Ümit Tütünci Giresunspor deplasmanında son dakikalarda ustalık derecesini göstererek attığı gol sonrası Kırmızı beyazlı ekibin zorlu deplasmanda bir puanla dönmesini sağladı.

 

Geçtiğimiz yıl Giresunspor formasını kısa süreli giyen Tütünci sahaya çıktığı anda tribünlerden gelen kötü sözlere kulağını tıkayarak golle cevap veren Golcü oyuncu kulağımı tıkar  işime bakarım mejanını vererek ilerleyen haftalar için iyi sinyal verdi.

 

 

Maçın Adamı Veli

 

Deplasmanda çok önemli bir puan alan Boluspor da maçın adamı olarak Veli Kızılkaya ön plana çıkarken tecrübeli oyuncu göstermiş olduğu performans ve hırsıyla dikkat çekti.

 

Giresunspor deplasmanında sahada adeta basmadık yer bırakmayan Veli Kızılkaya defans da kritik müdahaleler yaparken geriye düşülen anlarda da adeta gol için kendini parçaladı. Duran toplarda ceza sahasına girerek 3-4 defa kafayla kaleyi yoklarken Giresunspor defansı ile girdiği mücadelelerde de adeta savaş eder gibi formasının hakkını veren oyuncuydu. Formasını asılan defans oyuncularına da karşılık vermeyip ortanın gerilmemesini sağlarken sağ duyulu davranışıyla dikkat çekti zorlu deplasmanda alınan bir puanın ardından maçında adamı olmaya hak kazanan oyuncu oldu.

 

 

 

İlk Haftamızda 5 Sarı Gördük 

 Kırmızı beyazlı ekibimiz sezona başlarken ilk maçta 5 sarı kartla haftayı tamamladılar

 

Bank Asya birinci liginde 2011-2012 sezonunda ilk maçına Giresunspor ile başlayan Boluspor, ilk hafta karşılaşmasında hakemin  gazabına uğradı. Zorlu maçta taktir haklarının tamamına yakınını Giresunspor takımına kullanan maçın hakemi sarı kartlarını da takımımıza  cömertçe gösterdi. Karşılaşmada ilk sarı kartını 50 dakikada Fatih gül e gösterirken sırasıyla 62 dakikada Ferhat Kiraz'a 67 dakikada Veli Kızılkaya 'ya 82 dakikada Onur Bektaş 'a 86 dakikada da son sarı kartını Alp ergin e göstererek Boluspor u ilk maçta 5 sarı kartla sezonu açmasını sağladı. Sarı kartların ardından  hemen ikinci sarı kartları göstermek için caba gösteren maçın hakemi Tayfun Özkan 'nın hareketlerine tepki vermeyip sağduyulu davranıp kırmızı kartı görmediler .

 

 

 

Bolusporluyuz.com 

 

 

 

 

 

4293 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06340217590332