İç sahada Bahri Kaya ile aynı filmi izledik

6 Mayıs 2012

Son yıllarda en ağır iç saha mağlubiyetleri Bahri Kaya ile alındı. Geçtiğimiz sezonlarda iç sahada fazla maç kaybetmeyen Boluspor da...

Son yıllarda en ağır iç saha mağlubiyetleri Bahri Kaya ile alındı. Geçtiğimiz sezonlarda iç sahada fazla maç kaybetmeyen Boluspor da Bahri Kaya döneminde yapılan  5 karşılaşmada sadece bir maçta üç puanla tanışabildi. Boluspor' un şimdiye kadar iç sahada Bahri Kaya ile kaybedilen maçlarda aynı filmi  izler gibi olduk.

Bahri Kaya'nın gelmesi ile adeta iç sahada aldığı mağlubiyetlerle hüsran yaşayan Boluspor da şampiyonluğun yanında Play off şansını da elde edemedi. Teknik direktör Bahri Kaya göreve ilk geldiğinde Elazığspor maçını deplasmanda oynarken ilk iç saha maçını da Kasımpaşaspor takımına karşı oynadı ve bu maçı da 1-2 kaybetti. Daha sonra Erciyesspor deplasmanından 3 puanla dönen Boluspor  Tavşanlı Linyitspor' u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Daha sonra Buca deplasmanında 2-0 la üç puanı alan ekibimiz sahasında oynadığı Konyaspor karşılaşmasını da Kasımpaşa maçı gibi  1-2 kaybeden taraf olurken Konyaspor maçında Kasımpaşa maçının aynısını izledik.

Kartalspor deplasmanında 0-0 beraberlikle dönen Boluspor ardından yine iç saha sendromu yaşayıp sahasında Denizlispor'a son yılların en ağır mağlubiyetini alan taraf oldu. İç saha sendromu yaşayan ekibimiz Play off yolunda da büyük bir yara alırken Karşıyaka deplasmanında aldığı üç puanla Play off ümitlerini sürdürmesini bildi.

Ekibimiz son haftaya ümitlerini taşımak için çıktığı Rizespor karşılaşmasında da sahadan üç puan almak isterken kırmızı beyazlı ekip de 90 dakika sonun da ağır bir yenilgi daha alarak play off ümitlerini sonlandırırken kırmızı beyazlı ekibimizin  Bahri Kaya döneminde iç sahada kaybettiği maçlarda aynı filmi tekrar izliyormuş gibi  alınan mağlubiyetler ön plana çıktı.

Son yıllarda iç saha sendromunu bu yıl daha çok yaşayan ekibimiz sezonu da alınan mağlubiyetlerle  sonrası hüsranla tamamladı. 


2839 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054986000061035