İki Haftadır 3 Puan Yok

17 Şubat 2016

U21 Boluspor son 2 haftada oynadığı futbolla tat tuz vermiyor. Kırmızı Beyazlı ekip Karşıyaka karşısında şok bir yenilgi alırken mücadele olarak şaşkınlık yarattı. U21 takımının kadrosunda bir çok A takım endeksli oyuncusu olurken devre arasında Profesyonel yapılan ve A takımla kupa maçlarına çıkan oyuncusu olan Boluspor U21 takım oyuncuları oynadıkları isteksiz futbola son iki haftayı mağlubiyetle kapıyor. Temsilcimiz Karşıyaka U21 takımına da 1-3 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Son iki haftada şok yenilgilerle hayal kırıklığı yaşayan Boluspor U21 takımı sahada Karşıyaka ya karşı yaptığı mücadele ile şaşkınlık yarattı. Bundan önceki haftalarda istekli arzulu futbolları ile dikkat çeken ve üst sıraları hedefleyen Boluspor U21 takımı son iki haftada isteğini arzusunu kazanma hırsını  kaybetmiş.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlik de misafir takım oyunu kontrolüne alırken Boluspor U21 takımını kalesine yaklaştırmadı. Boluspor ‘u önce durdurup sonra gol arayan Karşıyaka U21 den Emircan 26 dakikada takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından toparlanması gereken Boluspor olması gerekirken direnci tamamen artan  Karşıyaka ikinci gol için Boluspor kalesine yüklendi 35 dakikada Yiğit ile skoru 2-0 getirdi.

Kalesinde şok  goller gören Boluspor U21 toparlanmak isterken bu gollere 38 dakikada Oğuzhan Çimen ile cevap verdi. 1-2 İlk yarıda bu skorla bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kaleye yüklenen ve beraberlik golünü arayan Boluspor olurken girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşıyaka maçta 63 dakikada Batuhan ile skoru 1-3 getirirken oyunda tamamen üstünlüğünü kabul ettirdi.

Geçtiğimiz haftalarda rakiplerine zor anlar yaşatan ve seri galibiyetler alan Boluspor U21 Karşıyaka karşısında bir türlü toparlanamıyordu. Kadrosunda A takım için önerilen ve devre arasında Sözleşme imzalanan bazı oyuncuların kupa maçlarında yer alsa da bu oyuncuların performans düşükleri Karşıyaka maçında şaşkınlık yarattı.

İki haftadır istediği sonuçları alamayan Boluspor U21 saha içindeki mücadelesi hayal kırıklığına yol açtı.

Son iki haftada kötü sonuçlar  alan Boluspor U21 takımımız sezon içersin de zaman zaman bu skorları alması dikkat çekerken Ege takımlarına karşıda şansı tutmadığı görünüyor. İlk yarıda Karşıyaka ile oynanan İzmir deki maçtada Boluspor U21 aldığı 2-2 lik sonuç  ile sahadan ayrılırken kendi sahasındada rakibine 1-3 mağlup oldu.Yine bir Ege takımı olan Denizlispor’a 4-2 mağlup olmuş , Altınordu yada ilk yarı 1-1 ikinci yarı  1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

Oyundan Çıkarken Hocaya Yapılan Hareket Yakışmadı

 

Boluspor U21 sahasında Karşıyaka karşında mağlup olurken maç içinde yapılan değişikliklerede  futbolcuların bazıları tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Zaman zaman A takım içinde önerilen ve geleçek vaat ettiği söylenen sıkca isimelerinden söz ettiren bazı oyuncular oyundan alınınca tepki gösterdiler. Karşılaşmada bazı oyuncularının  performaslarından memnun olmayan Teknik sorumlu Sinan Benli oyuncu değişkliklerine giderken oyun dışına çıkan oyuncuların aşırı  tepkisi şaşkınlık yaratması gözlerden kaçmadı

 

 

 

 

İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok
İki Haftadır 3 Puan Yok

1772 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.094194889068604