“İKİNCİ YARI DAHA ZOR GEÇECEK”

9 Aralık 2016

Boluspor, TFF 1’inci ligin 14’üncü haftasında yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı kafile zorlu karşılaşma için Adana’ya hareket etti. Kafilenin hareketinden önce Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı; “Ama transferlerde adam almak için adam alınmaz. Önce bakacağız eğer bize ikinci yarı bize güç kuvvet verecekse takıma katkı sağlayacaksa transfer yapacağız. Yapmak zorundayız. İkinci yarı daha zor geçecek” ifadelerine yer verdi.

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Yarın Adana Demirspor deplasmanımı var. 2 haftadan beri bu haftayı bekliyoruz. 2 haftadan beri sakat ve cezalılar var. Çok zor bir deplasman onlar da 3 puan için sahaya çıkacaklar. Biz de 2 haftadır devam eden kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Puan ve puanlar almak istiyoruz. O anlamda da 3 maç kaldı 3 maçta Boluspor’un alacağı 5–6 puan ya da puanlar bizi mutlu edecektir. Bu 2 haftalık kritik sürece kötü gidişatımıza son vereceğiz. Mayıs ayında geldiğimizde transfer konusunda biraz geç kalmıştık kongremiz biraz geç olmuştu. Ve geçen seneden izlenen futbolcu olmadığı için biz transferleri 15–20 gün içinde çok izlemeden yaptık. Çünkü elimizde rapor ve zamanımız yoktu. Ama şu anda Ocak transferimiz başlayacak. Bu ara dönemde topçu almak çok zordur. Çünkü hiçbir takım iyi topçularını vermez. Transfer ihtiyacı olan takımlarda futbolcu almak ister. Bizim almamız gerekiyor. Bunun için de komitemiz çalışıyor. Bu konuda da 3 maç sonra inşallah eksik bulduğumuz bölgelere de topçu almak istiyoruz. Ama transferlerde adam almak için adam alınmaz. Önce bakacağız eğer bize ikinci yarı bize güç kuvvet verecekse takıma katkı sağlayacaksa transfer yapacağız. Yapmak zorundayız. İkinci yarı daha zor geçecek. Maçlarımız daha zor. İkinci devre şampiyon olma ve düşme tehlikesinde olan takımlar var. Mesela Samsunspor çok topçu almak zorunda o anlamda biz de ikinci devre adam almak istiyoruz. Takip ediyoruz. İnşallah da takımımızı alacağımız futbolcularla biraz kuvvetli hale getirip Boluspor ikinci devre daha iyi top oynar daha iyi mücadele eder. Yedek kadrosu daha kuvvetli olur.”

1452 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088726997375488