İkinci Yarı İçin Çalışmalar Başladı

3 Ocak 2016

PTT Birinci Lig de Takımımız, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına bugün Belek Riu Kaya Belek Otel'de başladı. Ligin ikinci yarısına 18 kişilik kadro ile start veren ekibimizde yeni transferler Özgür Özkaya Arif Şahin ligin ikinci yarısı için yeni takımları için kampa katılıp hazırlıklara başladılar. Ligin ilk yarısında 14 maç Boluspor formasını giyen 1226 dakika sahada kalan Ramazan Sal ın durumu da belirsizliğini korurken resmi siteden tecrübeli oyuncunun izinli olduğu açıklandı.

Ligin ikinci yarı için kampa Belek de giren Boluspor hazırlıklarına başladı. 18 kişi ile ikinci yarının ilk hazırlık çalışmasını yapan temsilcimiz eksikliklerini de bir taraftan gidermeye çalışıyor. Yeni transferler Özgür Özkaya ile Arif Şahin katılırken Boluspor da  ismi yeni transfer olarak kamu oyuna gelen Hasan Hatipoğlu ise sezonun ilk çalışmasına katılmadı.

Teknik Direktörümüz Cüneyt Karakuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma koşusunun ardından 5'e 2 oynandı. Antrenman koşu ve stretching ile sona erdi.

Kampın ilk gününde 18 futbolcumuz çalışmalara katıldı. Antrenmana Soner Şahin, Erdi Yokuşlu, Melih Ağa, Kadir Kahvecioğlu, Adem Alkaşi, Emrecan Afacanoğlu, Umut Meraş, Fatih Turan, Özgür Özkaya, Alican Karadağ, Emre Kılınç, Yusuf Emre Gültekin, Emrulah Yıldırım, Fahri Eren Pamuk, Andaç Güleryüz, Enes Yılmaz, Senad Sancak, Ozan Karabacak katılırken, Luiz Henrique, Anco Jansen, Sebastian Mejia, Tosaint Ricketts ise 3 Ocak 2016 tarihinde kampa dahil olacaktır.

İzinli olan Ramazan Sal ve Sefer Sever, tedavileri devam eden Tevfik Köse ve Noyan Öz ise antrenmanda yer almadı.

Ayrıca, takımımız ile birlikte antrenmanda yer alan Arif Şahin ile yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanacaktır.

 

 

 

İkinci Yarı İçin Çalışmalar Başladı
İkinci Yarı İçin Çalışmalar Başladı
İkinci Yarı İçin Çalışmalar Başladı
İkinci Yarı İçin Çalışmalar Başladı

2486 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065603971481323