“İLK 2 İÇİN ÜMİTLERİMİZ DEVAM EDECEK”

22 Ocak 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 18’inci haftasında deplasmanda Sivasspor’a 3–1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa; “Şu anda halen daha biz her seferinde ilk 6 için söyledik ama ilk 2 içinde ümitlerimiz devam edecek. Etmek zorunda. Her hafta sürprizler olabiliyor. Bunu çok iyi bir şekilde gördük. Ama takım olma yolunda iyi adımlar attığımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.  Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Karşılaşmaya iyi başladığımızı söyleyebilirim. Özellikle ilk devre. İki tarafta daha çok kontrollü fazla risk almadan oynamaya çalıştı. Biz ilk devre özellikle ikinci alandaki topları çok iyi değerlendiremedik. Sivaspor orta alanda çok baskılı oynadı. Maça başlayan 3’lüye bakıldığı zaman orta sahada çok koşan, baskı yapan 3’lü vardı. Bizde maalesef oyunu hep merkezden oynamaya çalıştık. Oysa alanlarda, kanatlarda ve defans arkasındaki alanları yeterince değerlendiremedik. İlk devre için. İkinci devreye Sivasspor biraz daha agresif başlasa da maçın en iyi pozisyonunu biz yakaladık Musa ile. Eğer o pozisyonu değerlendirmiş olsaydık, maçta daha değişik görüntü ve sonuç olacaktı. Bundan eminim. Çünkü bugün ilk 11’e baktığımızda Soner, Diarra, Furkan, Yusuf ve Poepon 5 tane oyuncumuz ilk devre sürekli bizle beraber oynayan arkadaşlarımız. Diğer 6 tanesi de tamamen bize sonradan katılan arkadaşlarımız ve ilk devrede de maç sayısı ve maç dakikası az olan arkadaşlarımız. Tabii devre arasına girerken yapmış olduğumuz planlamada Özgür İleri’nin, Renato’nun, Santos’un ve Emre Kılınç’ın direk oynayan 5 oyuncumuzun bugün olmayışı, gelen oyunculara zaman zaman belki 2’şerli, 3’erli oyuna başlatarak veya ilerleyen dönemlerde ilave ederek yeni gelen arkadaşlarımızı takviye etmek istiyorduk, maalesef yaşanan sakatlıklar yeni gelen arkadaşlarımızı direk oynatmak zorunda kaldık. Geçen hafta 55’inci dakikada fiziksel olarak eksikliğimiz ön plana çıktı. Bugünde 65’den sonra çıktı. Ama özellikle 65 dakikalık bölümde iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Bu 65 dakikanın üzerine odaklanıp, bu dakikaları biraz daha önümüzdeki haftalarda biraz daha süreyi uzatıp, ondan sonraki boş haftayı da iyi değerlendirerek artık sakat olan oyuncularımızı da aramıza katarak rekabet içinde olacağız. Şu anda halen daha biz her seferinde ilk 6 için söyledik ama ilk 2 içinde ümitlerimiz devam edecek. Etmek zorunda. Her hafta sürprizler olabiliyor. Bunu çok iyi bir şekilde gördük. Ama takım olma yolunda iyi adımlar attığımızı düşünüyorum.”

“TÜRK FUTBOLUNUN, CAVCAV AİLESİNİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini sözlerine ekleyen Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa; “İlhan Bey ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Rahatsızlığını daha önceden hepimiz biliyorduk. Dün akşam haberini aldık, hastaneye kaldırıldığını öğrendik. Durumunun çok iyi olmadığını söylediler. Bu sabah ta maalesef üzüntülü haberi aldık. Sadece başkan olarak değil, bir ailenin büyüğü olarak görüyordum. 2007 yılında ilk defa kendisi ile çalışma fırsatım olmuştu. Kısa da olsa, ama 2010 yılından itibaren uzun uzun çalıştık. Bana bir kere çok şey kattığını söyleyebilirim. Türk futboluna çok şey kattığını söyleyebilirim. İlhan Başkan’ı kaybettik ama Gençlerbirliği olduğu sürece onun ismi yaşayacak. İnşallah, bundan sonraki süreçte Gençlerbirliği için aynı onun bıraktığı izde devam edilir. Gençlerbirliği ailesinin başı sağ olsun. Türk futbolunun, Cavcav ailesinin başı sağ olsun” şeklinde konuştu. 

1875 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • TC Gökhan Tekkol
    23 Ocak 2017 • 22:38
    hangı umıtler sondan 2 .lık ıcın mı ha evet haklısın devam edıyor kume dusmek ıcın bır an once defol gıt su takıdan senden teknık dırektor falan olmazzzzz alllah yolunu acık etsın onrun serfın haysıyetın varsa ıstıfa et kovulmadan kendın gıt fuat hocaaaa yanında gıderken sonerıde goturmeyı unutma sayenızde boluspor rezıl oldu sızınle yenılen 14 gol atılan gol 4 utan be utan rezıl ettın bolusporun onurunu

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.095826864242554