İLK 2'mi YOKSA

3 Nisan 2012

Bahri Kaya'nın gelişinden sonra yükselen grafiği 2 anlamda değerlendirmek lazım ! Birincisi takım olarak alanları çok iyi daraltan daha çok oyunu 2 bölgede...

Bahri Kaya'nın gelişinden sonra yükselen grafiği 2 anlamda değerlendirmek lazım !

Birincisi takım olarak alanları çok iyi daraltan daha çok oyunu 2 bölgede sıkıştıran ve burada rakibe alan bırakmayarak burada kapılan toplarla kenara deplase olan rakibi kenara,  Kenan ve Ferhat o bölgeden defansın arkasına sarkan Veysel'in yaptığı ortalarla gol bulan bir takım olurken Aydın'ın attığı , Ferhat'ın attığı  , Kenan'ın attığı goller hep aynı.

İkincisi, ise futbolcularımızın gelen goller iyi sonuç ve hocaya inançlarının artması ile oluşan birliktelik.

Bucaspor takımı genç bir takım olmanın dezavantajı olan istikrarsız bir takım.
Ligin en çok gol yiyen 3. takımı ve en çok gol atan 5. takımı. Takımımız ise ligin Elazığ ile beraber en az gol yiyen 2 takımdan biri.
Özellikle sezon başından beri  süregelen Veli , Cemil , Atacan , Hakan , Sercan ,Orhan ve defansın önündeki Onur'un iyi  ve kavgacı futbolları defansif performansımızı yükselten faktörlerden.

Burada da Cihat hoca ve ekibinin  Veli,  Onur , Hakan , Sercan , Orhan transferlerinin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Ayrıca , Atacan'ın performansındaki etkileri arkasındaki oynadığı maçlardaki Eser'in iyi oyunları Bank Asya'da ki defansif oyuncularının doğru olmasının başarıda çok önemli olduğunu göstermektedir.

Alp'in yükselen performansını ne kadar alkışlasak da zaman zaman kendine oynaması başımıza kaptıracağı bir topun başımıza dert açacağının hatırlatılması gerekir.

Ferhat'ın bu takımın oyununa katkısı devam ettiği zaman birebirde olan etkisiyle seneye büyük ihtimalle Spor Toto liginde seyrederiz.

Kenan uzun zamandır aradığı golle iyi niyetinin mücadelesinin emeğini aldı. Önümüzdeki maçlar ben derim ki , Kenan'ı seyredin. Veysel'e tek kelime ile devam.

Aydın yine çok iyi değil ama olması gereken yerlerde olduğu için gollerine devam ediyor.

Şimdi ben burada Bahri Hocamıza bir hatırlatma yapmak isterim.  Bir tehlike baş göstermekte ! Oda Omar her maç kötü olmasına rağmen oyuna giren ilk oyuncu olması. Kulübedeki oyuncuların kafasında soru işareti olursa , sende hocam Özcan hoca gibi sorgulanmaya başlarsan senin için sıkıntı olur. Ben kardeşinden söylemesi.....

Allah'tab Omar'ın sağ önde kaybettiği toplar baktık başımıza iş açacak çabuk uyandın ve öne alarak müdahale ettin.

Bize , Omar'dan fayda olmayacak görüntüsü kulübümüzün için üzücü bir durum.  

Hocam , bütün oyuncularının bu kalan son maçlarda devrede olmasını istiyor.  Vedat , Gomis , Omar , Sercan  ama Caner için Bahri hocanın daha dikkatli olması lazım.

Çift santraforlarımıza bir şey olursa diğer kuracağın sistemlerde elindeki en etkili oyuncu Caner olacaktır.

Bu gidişatımız  bize sanki ilk 2 içinde bir ışıkta yakmaktır.

TEKRARDAN HAYDİ ÇOCUKLAR.. DEVAM....


2250 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10973405838013