İlk Beraberliklerini Aldılar 2-2

17 Mart 2014

İç Anadolu Bölgesi’nde U15 elit akademi liginde şampiyon olarak Türkiye’de ilk 8 takım arasına giren Boluspor U15 takımı ligde üçüncü...

İç Anadolu Bölgesi’nde U15 elit akademi liginde şampiyon olarak Türkiye’de ilk 8 takım arasına giren Boluspor U15 takımı ligde üçüncü yarı maçında Ankaraspor’u konuk ederken sahadan 2-2’lik sonuç çıktı.

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Liginde üçüncü yar maçları oynanırken, İç Anadolu bölgesi şampiyonu Boluspor U15 takımı sahasında Ankaraspor ile karşılaştı. Türkiye şampiyonasına gitmeye hazırlanan kırmızı beyazlılar, lig de puan farkıyla liderliğini devam ettirirken Ankaraspor maçını kıran kırana oynadı. Maçın başlaması ile birlikte sert bir oyun gösteren misafir ekip Ankaraspor ilk yarıda rüzgarı da arkasına alarak Boluspor U15 takımı kalesine gelmeye çalıştı. Lider Boluspor  U15 takımı rakibine pozisyon vermezken, Ankaraspor kalesine de rüzgarı karşısına alarak ataklar geliştirip gol pozisyonları buldu.

 

Sol kanattan tehlikeli gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortaya topun gelişine sert vuran Kutay, Boluspor U15 takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunun kontrolünü alan kırmızı beyazlılar, rakibine pozisyon vermedi. Ankaraspor U15 takımının ender gelişen ataklarında ceza sahasına yapılan ortaya defansın bir anlık dalgınlığı sonrası arkaya sarkan Ankarasporlu oyuncu boş pozisyonda beraberlik sayısını devre biterken kazandırdı.

 

İkinci yarı Ankaraspor etkili oyunu ile başladı. İlk golde olduğu gibi defans uzaklaştırmak isterken topun arasına giren Ankarasporlu oyuncu sert bir vuruşla takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanan Boluspor U15 takımı rakip kaleyi adeta gol için baskı altına alınca Ankaraspor takımı oyuncuları skoru korumak için adeta yere yatarak birçok pozisyonda maçın atmosferini düşürdüler. Arka arkaya pozisyonlar bulan Boluspor beraberlik sayısına Ahmet ile kazandı. Muhammet, Kutay paslaşmasında araya sarkan Ahmet kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda durumu 2-2 getirdi. Beraberlik sayısından sonra öne geçmek için pozisyonlar bulan Boluspor U15 takımı sahasında 2-2 berabere kalırken şimdiye kadar oynanan maçlarda ilk beraberliğini almış oldu.

1843 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075138092041016