İlk Defa Bu Kadar Kalabalık

17 Kasım 2010

Boluspor yönetimi, taraftarı, futbolcuları, teknik heyeti ve basını ile bayramlaştı. Boluspor'da geçmş olduğumuz bayramlara nazarınla yoğun bir katılım gerçekleşirken bu bayramda ilk...

Boluspor yönetimi, taraftarı, futbolcuları, teknik heyeti ve basını ile bayramlaştı.

Boluspor'da geçmş olduğumuz bayramlara nazarınla yoğun bir katılım gerçekleşirken bu bayramda ilk defa eski kulüp başkanlarının , yöneticilerinin ve siyasi parti liderlerinin yer alması birlik beraberlik görüntüsü sergiledi.

Boluspor Tesisleri antrenman sahasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor yönetimi ve eski yöneticiler,  teknik kadro, futbolcular ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda Boluspor taraftarı katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Boluspor Kulüp başkanı Emin  Semercioğlu, Boluspor'un bir marka olduğunu söyleyerek, ''Böyle bir marka ile çalışmak çok güzel. Boluspor bir marka, hocamız bir marka, kendini kanıtlamış futbolcular ve marka olmak üzere çaba sarf eden emek sarf eden değerli gençler. Böyle bir takımın başkanı olmak insana gurur verir başka bir şey vermez. ben işimizin zor olduğunu biliyorum. İşte bu ünvandan zor. Bizi konuşanlar, spor otoriteleri, spor yazarları, Bolunun dışındaki insanlar. Bunlar sizi tanıyorlar. Sebebi sizsiniz neden? Onları kanıtlamışsınız. Ben sizden şunu istiyorum. Bu sene de Boluspor için bunu kanıtlayın. Bolusporluların istediğini yerine getirin'' dedi.

Başkan Semercioğlu'nun konuşmasından sonra Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz kısa bir konuşma yaparak birlik beraberlik mesajları verdi. 

BolUsupor Teknik Direktörü Levent Eriş ise yönetimi her zaman yanlarında görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, bu sene hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Bayramlaşma esnasında Boluspor'un yabancı futbolcularının Kulüp başkanı Emin Semercioğlu'nun elini öpmeleri dikkat çekti. Bayramlaşma töreninin ardından Boluspor yönetimi ve futbolcuları taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

İlk Defa Bu Kadar Kalabalık
İlk Defa Bu Kadar Kalabalık
İlk Defa Bu Kadar Kalabalık
İlk Defa Bu Kadar Kalabalık
İlk Defa Bu Kadar Kalabalık
İlk Defa Bu Kadar Kalabalık
İlk Defa Bu Kadar Kalabalık

2546 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • serkan yaşar
    20 Kasım 2010 • 15:15
    ne beleşçişisn sen ya gazete sahıbı 50 lıra aldın başkan topçulara versın o parayı utanmadınmı alırken caner aga:Ç))

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.52252101898193