İmha Planı Hazır

16 Eylül 2011

Hafta başından buyana Sakaryaspor ile yatıp Sakaryaspor ile kalkan teknik Direktör Cihat Arslan Sakaryaspor'u nasıl mağlup edeceğini kafasına yazdı.   Hazırlıklarına aralıksız...

Hafta başından buyana Sakaryaspor ile yatıp Sakaryaspor ile kalkan teknik Direktör Cihat Arslan Sakaryaspor'u nasıl mağlup edeceğini kafasına yazdı.

 

Hazırlıklarına aralıksız devam eden Boluspor da Sakaryaspor maçı için akşam saat 17:00 deki antrenmanını tesislerde yaptı. Günün antrenmanında oyuncularına hafif tempolu bir çalıştırma yapan teknik direktör Arslan şut ve orta çalışması ile antrenmanı tamladı.

 

Boluspor akşam çalışmasına 5-2 ile başlarken daha sonra   ekibimiz şut antrenmanına geçti. Kaleciler Eser ile Yağızcan koruduğu kalelere öncelikle  kışa şutlar atarak şut çalışmasına başlarken kırmızı beyazlı oyuncularının adalelerinin tam hazır olmasının ardından adeta bir şut bombardımanı Karaçayır da yaşandı.

 

Kalecilerin zor anlar yaşadığı antrenmanda bir birinden güzel şutlara kaleciler Eser ve Yağızcan da yaptıkları güzel kurtarışlarla cevap verdiler. Şut çalışmasının ardından sol ve sağ tarafa kurulan kalelere sağ dan ve soldan yapılan ortalara isabetli vuruşlar yapılırken kırmızı beyazlı oyuncuların temposu da teknik heyetin yüzünü küldürdü.

 

Hafta sonu oynanacak olan Sakaryaspor maçı için dikkatlerini bu maça veren ekibimizde akşam yapılan çalışmada Kaleci Atacan,Ferhat,Doğan kısa süreli koşu yaparak istirate çekildiler.

 

Cafercan Aksu sakatlığının ardından eksikliklerini gidermek için antrenör Mustafa Sarıgül tarafından özel antrenman yaptırıldı.Giderek performansı yükselen Cafercan Aksu çok kısa zaman içinde formanı kapacağım mesajını da vererek moralli olduğu göründü.

 

Akşam yapılan antrenmanda Başkan Necip Çarıkçı,yöneticilerden Erdal Gören,Hakan Dizman, Nadi Okur,TFF Ankara Temsilcisi Kadri Özersin çalışmayı izleyerek kırmızı beyazlı oyunculara moral verdiler.  

 

Duran Topları Affetmiyorlar

 

Antrenmanın ardından özel olarak duran top çalışması yapan kırmızı beyazlı oyunculardan Sefa, Caner, Emre Toraman, Alp ,Cafer Can,Kaleci Eser,Antrenör Mehmet Ali,isabetli vuruşlarıyla dikkat çektiler. Bir birleri ile şut çekme yarışına girerlerken şut çeken oyuncularımızın duran toplarda ne kadar usta olduklarını atıkları gollerle gösterdiler çekilen şutlarda genç kaleci Yağızcan ise iyi bir performans gösterirken şut çekiminin ardından adeta yogunlukdan adım atacak hali kalmadığı göründü.

 

 

  

  

 

Toraman Forma Bekliyor 

Yeni transfer tecrübeli oyuncu Emre Toraman Sakaryaspor maçı için hocasından görev bekliyor. Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Emre Toraman ben hazırım mesajını verdi. Antrenman sonrası da çektiği sert şutlarla dikkat çeken tecrübeli oyuncu adeta hırs küpü.

 

 

 

  

 

 

  

  

 

 

 

Abant da Kampa Giriyoruz  

 

Boluspor Bank Asya liginde mücadele ederken Abant Palace otelinde duyarsız kalmayıp bu zorlu sezonda Kırmızı Beyazlı ekibi kampa alacaklarını açıkladılar. Sezon boyunca iç sahada oynanacak olan maçlar için Boluspor'u kampa alacaklarını ifade eden Otel yetkilileri bizimde çorbada tuzumuz olsun dediler.

 

Kırmızı Beyazlılar Cumartesi günü yapacakları ter antrenmanın ardından Öğleden sonra Abant'a giderek maç saatine kadar kampa girecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2909 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.093112945556641