İnceayan 'Cavit Bey'e haksızlık yapılıyor'

13 Kasım 2013

Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, dün Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından bu güne kadar yaptıkları ve yapacakları hakkında...

Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, dün Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından bu güne kadar yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler veren Başkan İnceayan 'Hedefimizden sapma yok. Bizim hedefimizi şuanda ilk 6 diyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Her zamanda söylüyorum. Bu takım iyi takım. İyi top oynuyoruz. Çok basit hatalarla gol yiyoruz. Bunları da aşacağız. Ümidimi hiçbir zaman kaybetmedim' dedi.

Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, Başkan Vekili Cavit Demir, Boluspor tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıyla Boluspor yönetim kurulu üyesi Basın Sözcüsü Erkan Bektaş ve Özgen Koca, Başkan vekili İsmail Semercioğlu, Basketbol takımı şube başkanı Kayhan Dalman ve Kağan Semercioğlu'nun yanı sora bir çok basın mensubu katıldı. Düzenlenen basın toplantısında Başkan Mehmet İnceayan, bir çok önemli konuda açıklamalarda bulunurken, Cavit Demir hakkında çıkan geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberler ilgilide açıklamalarda bulundu.  

SPONSOR ARAYIŞI İÇİNDEYİZ

Yaklaşık basınla beş aydır iç içeyiz. Bu dönemde bizimde yanlışlarımız olmuştur. Birilerini kırdıysak ben şahsım adına özür diliyorum. Basınla bizim bir kavgamız olmaması lazım.

Biliyorsunuz 31 Mayıs 2012 de genel kurulda kulübümüze sahip çıktık. Bizden başka sahip çıkan bir yönetim kurulu olmadığı için tek liste ile yönetim seçildi. Bizler iyi niyetlerimizle göreve başladık. Zaman içerisinde bizimle yola çıkan arkadaşlarımızdan aldığımız taahhütlerin bir kısmını getirmeyen arkadaşlarımız oldu onlarla yol ayrımına girdik. Sonradan bir sponsorluk olayımız çıktı. Bu olay yanlış yorumlandı. Kulüp satılacakmış ismi değişecekmiş gibi bir kamuoyu yaratıldı. Fakat son yaptığımız genel kurulda bizim düşüncelerimizi halk sonradan benimsedi oy çokluğuyla bu sponsorluk anlaşması onaylandı. Bizim temasta olduğumuz firma bu işin sulanmasından sonrada şu anda vazgeçti. Böyle bir olay şu anda yok ama olmayacak diye bir hadise de yok. Sponsor arayışı içindeyiz.

KULÜBÜN BORCU 4.5 MİLYON

Boluspor kulübü 3.850 genel kuruldaki borç ile devralmıştık. Fakat burada muhasebe yanlışlığı diyelim tam dökümü alınmayan borçlar çıktı. Mesela en büyük etken vergi dairesine 300 bin TL ilave borç, tahsil edilemeyecek alacaklar var. Bunları da koyduğunuz zaman kulübün borcu 4.5 milyon. Boluspor'un gerçek borcu şu an bu rakamdır. Tabiî ki bizim genel kurulda ödediğimiz paralar var yaklaşık 1.5 milyon borç ödedik şu güne kadarda 5 milyona yakında ödeme yaptık. Bugün bu yönetim kurulu yani futbolcusuna maaş alacaklısına zamanında ödeme yapmıştır. Şu anda kullanabileceğimiz 1.250 milyon TL'de iş bankasına ödediğimiz krediden dolayı kullanma hakkına sahip olduk.

BİR LİDER TOPÇUMUZ YOK

Tabi bu arada sezon başı yaptığımız transferlerde genelde takımın bel kemiğini tutmaya karar verdik. Büyük bir şansızlık oldu, Ali Güzeldal gibi bir oyuncumuz sezonun ilk maçında sakatlandı. Bugün belki 6-7 puan gerideysek Türkiye'de kariyer sahibi oyuncumuzun eksikliğindendir. Diğer transferlerde bizi en çok tenkit edildiğimiz konulardan biride 3 futbolcuyla ilgili Gökhan Emreciksin, Onur Türk, Sinan Kurumuş, bunları aldığımızda kamuoyu bir tek Gökhan la ilgili bizlere tepki gösterdi. Niye alınıyor diye ben şunu söylüyorum bir takım her zaman 11 kişi ile sahaya çıkar yani Gökhan ya da Metin Tepe bu takımda formayı aldığı zaman çıkarmaz aldığı zamanda devam eder ama şu anda 11 kişilik bir kadromuz var bunlar iyi oynadığı müddetçe böyle devam edecektir.  Bunun içine 2 girer 3 girer ama oynayacak, oynamayacak diye bir şey yok bunlarda bu kadronun oyuncuları. Yani bu konuda sizlere çok önemli görevler düşüyor. Kamuoyunda herkes yazıyor. Bizim eksiğimiz yok mu var. Bir lider topçumuz yok. Onu da açıkladım bu akşam böyle bir sakatlık olayı olacağını bilseydik biz ikinci adam alırdık. Tahmin edemedik. Sonra ne yaptık Abdülkadir'i aldık şu anda herkes takdir ediyor. İyi ki almışız bu konularda siz gazeteci arkadaşlarımızdan desteklerinizi bekliyoruz. İyi bir kadromuz var. İyi bir futbol oynuyoruz kötü oynadığımız maçlar oldu. Bunların sayısı bir ya da ikidir. Balıkesir maçı ve Buca maçıdır. Bunların haricinde birebir oynadığımız futbolun hakkını alamadık. Önde olduğumuz maçlarda berabere bitirdik. İyi oynadığımız maçlarda mağlup olduk. Seyircimizden en ufak bir tepki almadık. Ama maalesef bazı arkadaşlar yönetimi, hocaya istifa diye bağırabiliyorlar.

ER MEYDANI GENEL KURULDUR

En son bu olaya genel kurulda deyindim dedim ki er meydanı genel kuruldur. İnsanlar dedikodu yapmayacaklar buraya gelirlerdi burada konuşurlardı. O günde söyledim buyursunlar liste varsa çıksınlar. Boluspor'a sahip çıktıysak bizimde yanımızda olmak zorundalar. Kimse buraya unvan almak için gelmedi. Kimsenin Boluspor'da bir beklentisi yok.

CAVİT BEY'E HAKSIZLIK YAPILIYOR

Ama bakıyoruz şu anda mesela bir Ordu maçı verdik Ordu maçında sizlerde biliyorsunuz basın yoluyla yaptığım açıklamada çıkmadı. Cavit Bey'le ilgili yapmış olduğum açıklama. Maalesef üzülerekten söylüyorum, Bolu'da 2-3 gazetede çıktı. Ben istiyordum ki o beyanatımın tüm gazetelerde çıksın. Hak etmediğimiz suçlamalar bunlar. Cavit Bey, elbette Orduludur. Ama Cavit Bey, Bolu'da kazanan, Bolu'ya yatırım yapan, Bolululara hizmet eden bir arkadaşımızdır. Bolu'da iş adamları Boluspor'dan uzak duruyorlar. Ama Cavit Bey iki eliyle Boluspor'a sarılmış durumda ve kendisine haksızlık yapılıyor. Cavit Bey doğduğu şehre elbette yardım edebilir. Çünkü annesi-babası orada yaşıyor. Burada yaptığı yardım belki 15 Milyar lira. 15 Milyar için Cavit Bey için halen daha karalama kampanyası yapıyorlar. Ben onları ensefle karşılıyorum. Bu haberler bizim birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlar. Cavit beyle şahsi problemleri olanlar, bu problemlerini Boluspor'a yansıtamazlar. Böyle bir şey ticari ahlakta değil. Varsa bildikleri bir şey açıklasınlar. Boluspor'u kullanarak Cavit Bey'e saldıramazlar. Bu saldırıyı Boluspor kulübü olarak üzerimize alıyoruz.  

HEDEFİMİZDEN SAPMA YOK

Hedefimizden sapma yok. Bizim hedefimizi şuanda ilk 6 diyoruz. Geçen sene Konyaspor, ilk yarı sonlardan 5 veya 6'ıncı idi. Geçen sene lige çıktı. Çünkü 3 puanlı bir ligde oynuyoruz. Bir seri yakarsanız, kendinizi ilk altının için bulabilirsiniz. Ben takımıma güveniyorum. Her zamanda söylüyorum. Bu takım iyi takım. İyi top oynuyoruz. Çok basit hatalarla gol yiyoruz. Bunları da aşacağız. Bu konuda ben ilk 6 hedefimizden hiç ümidimi kesmedim. Ümidimiz devam ediyoruz.

TARAFTARIMIZI TRİBÜNE ÇEKEMİYORUZ

Taraftarımızla ilgili birkaç bir şey söylemek istiyorum. Boluspor takımı, herkesin gönlünde olan bir takım. Maça gelmese bile maç bittikten sonra maç ne oldu diye herkes birbirine soruyor. Maalesef biz bu taraftarlarımızı tribüne çekemiyoruz. Karşıyaka belki o seyirci baskısıyla bizi yenebilirdi de. Bizde seyirci baskısı yok. Seyircimizin bize baskısı var. Maç sonrası yönetim istifa diyor.

HOCAMIZDAN KAPSAMLI RAPOR İSTEDİK

Devre arası bize %100 katkı yapacak oyuncu bulursak alacağız. Adam almak için oyuncu almayacağız. Ali Güzeldal'ın yerine bir oyuncu alacağız. Ali Güzeldal sakatlıktan dönesiye kadar. Hocamız Ali Beykoz'dan bu hafta Karşıyaka maçından sonra oyuncularımızın sezon başından bugüne kadar ki performanslarıyla ilgili kapsamlı bir rapor istedik. Hocamızdan gelecek rapora göre, eksik olan bölgelerimize bize %100 katkı yapacağına inandığımız oyuncuları devre arasında kadromuza katacağız. 

DEMİR 'CAVİT DEMİR YANLIŞ YAPTI' DESİNLER YÖNETİMDEN AYRILIRIM!

Geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında şahsı adına çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Boluspor yönetim kurulu üyesi ve Boluspor Başkan Vekili Cavit Demir 'Başkanımız her şeyi açıkladı. 3 puanlı bir ligde devam ediyoruz. Boluspor asla hedeflerinden şaşmış değil. Geçtiğimiz sezondan Konyaspor örneğini verdi. İyi oynadığımız maçlarda kötü puanlar aldık ama biz inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece Boluspor hedefine ulaşacaktır.

İNSANLARIN FARKLI HESAPLARI OLABİLİR

Benim şahsımla ilgili basında birçok haberler çıkıyor. Bunların çıkması da normal. Belki insanların farklı hesapları olabilir. Ama ben, Bolu'da doğmuşum ve 12 yıl Ordu'da yaşamışım, 26 yıldır Bolu'dayım. Eşim Bolulu. Ben Boluluyum, çocuklarım Bolu'da doğdu. Yatırımlarımın çoğunluğu Bolu'da, bunları yapmaya da devam edeceğiz. Kişilerin benle hesabı varsa farklı yapsınlar. Boluspor kulübü üzerinden yada sağdan soldan aynı şeyleri televizyonlara çıkarak haber yapmaları son derece yanlış. İsteyen istediği şeyi yapar. Önemli olan bizim Boluspor'umuz zarar görmesin. Farklı yönlerden beni eleştirsinler. Kavgayla hiçbir yere varıldığını bu zaman kadar ben hiç görmedim. Bir yerde huzur varsa mutluluk vardır. Bir yerde huzur varsa başarı vardı. Birlik ve beraberlik içinde olursak daha çabuk hedeflere ulaşılır. 3 gün önce yönetim yenileniyor, 3 gün sonraki maçta yönetim istifa deniyor. Bunlar bizim taraftarımıza yakışmıyor. Bunu tüm taraftarlarımıza mal etmemek lazım, bazı kendini bilmezler olabilir.

BASKETBOL MAÇLARINDA DESTEK BEKLİYORUZ

Bu sene yine Basketbol takımımız çok iyi gidiyor. Biz istiyoruz ki, tüm seyircilerimiz ve ailelerimiz doldursun. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta salon tıklım, tıklım olsun. Ligin en iddialı takımı geliyor. İnşallah bu maçı da alabilecek güce sahibiz. Ama tek eksik noktamız taraftarımız bizleri yalnız bırakmasın salonu tıklım, tıklım doldursun istiyoruz.

BOLUSPOR YÖNETİM KURULUNDAN AYRILIRIM

Bu haberlerin, hangi maksatta yapıldığını bir gazeteci olarak sizler daha iyi biliyorsunuz. Bizden önceki Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat Bey, Necip Çarıkçı Bey, Emin Semercioğlu Bey, desinler ki 'Cavit Bey yanlış yapmıştır. Boluspor'a zarar vermiştir' bu başkanlarımızdan herhangibi biri bunu derse ben bugün Boluspor yönetim kurulundan ayrılırım.


2131 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072970151901245