İNCEAYAN DÖNEMİ BAŞLADI

31 Mayıs 2013

Boluspor'da bir haftalık ertelenmenin ardından beklenen kongre gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet İnceayan Boluspor kulübünün yeni başkanı oldu. Yaklaşık 130 delegenin katıldığı genel kurulda Başkan...

Boluspor'da bir haftalık ertelenmenin ardından beklenen kongre gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet İnceayan Boluspor kulübünün yeni başkanı oldu. Yaklaşık 130 delegenin katıldığı genel kurulda Başkan Mehmet İnceayan, 39 kişilik liste ile göreve geldi.

Bolu Valisi İbrahim Özcimen, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, eski başkanlardan Yılmaz Becikoğlu mazeretsiz olarak kongreye katılmazken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Hatay'da olduğu ve 3 Bolu milletvekilinin de TBMM'de ki görevlerinden dolayı kongreye katılamadıkları belirtildi.

Boluspor'un Olağan Genel Kurulu, tek adaylı seçim olduğu için sakin bir atmosferde geçti. Emniyet güçleri tarafından Yeni Nikah Salonu çevresinde güvenlik tedbiri alınırken, kongreyi izlemek için gelen misafir ve delegelerin üst araması yapıldığı gözlemlendi.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından, Divan teşekkülü oluşturuldu. Divana her zaman olduğu gibi Av. Yener Badakçıoğlu başkanlık ederken, kongrenin gündem maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu faaliyet ve Denetleme kurulu raporları okunarak ibra edildi. Ardından kulübün gelir gider bilançosu okunurken, kulübün 3 milyon 850 bin TL borcu olduğu belirtildi. Ayrıca 2013-2014 sezonu için 10 milyon 250 bin liralık tahmini bütçe hazuruna sunuldu.

İNCEAYAN: HEDEFİMİZ İLK 6'

Boluspor'un olağan yapılan kongresinde kırmızı beyazlıların yeni başkanı olan Mehmet İnceayan oldu.  İnceayan, seçildikten sonra yaptığı ilk konuşmada, 'Hedefimiz ilk 6' dedi.

Mehmet İnceayan, 'Boluspor'a olan vefamızdan dolayı bu göreve talip olduk. Kulübü daha ileriye götürmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Bütün bunları yaparken arkamızda siyasi desteğin olması lazım. İlk öncelikli hedefimiz takımı hak ettiği ilk 6 içersine sokmak' diye konuştu.

 

2063 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.098973035812378