İnceayan Geçmişi Suçlamak Kimseye Bir Şey Kazandırmaz

27 Mayıs 2013

“İSTİKBAL VADEDEN FUTBOLCULARIN TERCİH ETTİĞİ BİR BOLUSPOR İÇİN ADAY OLDUM” Geçtiğimiz günlerde Boluspor başkan adaylığını açıklayan eski başkanlardan Mehmet İnceayan, düzenlediği basın toplantısında kırmızı...

“İSTİKBAL VADEDEN FUTBOLCULARIN TERCİH ETTİĞİ BİR BOLUSPOR İÇİN ADAY OLDUM”


Geçtiğimiz günlerde Boluspor başkan adaylığını açıklayan eski başkanlardan Mehmet İnceayan, düzenlediği basın toplantısında kırmızı beyazlılarda göreve gelmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. İnceayan; “Yeni Rıdvanlar, Sercanlar, Aydınlar bularak taraftarlarımıza heyecan veren zevkle seyredilen takım kurmak, istikbal vadeden futbolcuların tercih ettiği bir Boluspor için aday oldum. ” dedi. Yeni yönetim kurulunun 30 ile 35 kişi arasında olacağını söyleyen İnceayan, teknik heyet konusunda da bu sene Boluspor A2 takımını çalıştıran Ali Beykoz düşündüklerini Beykoz’un yardımcılıklarını ise, Hakkı Öztabağ ve Miraç Parlak’ın yapacağını sözlerine ekledi.

 

İnceayan sözlerine şöyle devam etti. “ Sayın Abdullah Abat'ın Kongreden bir gün önce aday olmayacağını açıklamasından sonra yıllarını Boluspor' a vermiş eski bir Başkan olarak kimseyi sorgulamadan sevdamız olan Boluspor' a her yıl adım gündeme gelmesine rağmen kimsenin önünü kesmek için aday olmamıştım. Ancak Bolusporumuza sahip çıkmak son 10 yıl içerisinde istikrarlı bir kadrosu olmayan her yıl 15 - 20 futbolcu gelmesi ve gitmesi, Alt yapıda çok yetenekli gençlerimize imkan verilmemesi, tüketen bir takım haline gelmesi Bolusporumuzu Eskiden olduğu gibi yetiştiren bizi örnek alan Gençlerbirliği, Çanakkale Dardanel, Bucaspor gibi dün bizim yaptıklarımızı bugün onlar yapıyorlar.

 

Gençlerin önünü açmak geriden gelenlere örnek olacak bir takım yaratmak çocuklarımızın ellerinden tutup antrenmana getiren ailelerin ümitleri olacak güven veren bir yönetim ile Bolumuzu Futbolcu Fabrikası yapmak en büyük amacım bizden sonra bu geleneği sürdürecek genç yönetici adaylarına örnek olmak için aday oldum.

 

BOLUSPOR' DA BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAY OLDUM

 

Boluspor' da görev yapan Başkanların, yöneticilerin başarılı olmak için görev yaptıklarına gönülden inanıyorum. Maalesef Başarı kadar başarısızlıklar da oluyor. Geçmişi suçlamak kimseye bir şey kazandırmaz. Kırgınlığın olmadığı ve kapısının herkese açık olduğu bir kulüp haline getirmeye çalıcağız. Eski Başkanlarımız ve yöneticilerimiz de başımızın tacıdır. Onlar Bolusporumuza zamanında maddi manevi katkıları olan arkadaşlarımızdır. Herkesi kucaklayan geçmişi karalamayan bir yönetim için aday oldum.

 

BOLUSPOR' UN EKONOMİK YAPISINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN ADAY OLDUM

Maalesef futbol’da marka olan birçok takım örneğin Sakaryaspor, Kocaelispor, Aydın, Düzce gibi birçok il takımlarının durumları spor kamuoyunca bilinmektedir. Kulüpler mali yönden batağa girdiği zaman kulüplere kimse talip çıkmamaktadır. Boluspor' un kuruşunun hesabını yapmak boynumuzun borcu mevcut borcu azaltmak önceliğimiz olacaktır. Bolusporumuzu 2014 yılında uygulanacak UEFA normlarına getirmek için aday oldum.

 

BOLUSPOR' U MARKA YAPAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN ADAY OLDUM

Maalesef 1965 de kurulan Bolusporumuzu bugün hala Türkiye' de en çok tanınan 1969 - 1970, 1979 - 1980, 1984 - 1985, yıllarında Şampiyon olarak Süper Lige çıkaran eski futbolcularımızı maalesef gençlerimiz tanımamaktadırlar bu değerlere yönetici olduğum tarihlerde devamlı görev verdim. Bu değerlerle büyük başarılara imzalar attık. Bugün Boluspor bir marka ise Rıdvan Ertan { Japon Rıdvan ), Mehmet Başaygün, İbrahim Çelik gibi değerlerimize sahip çıkmak için aday oldum.

 

HEDEFLERİ OLAN BİR BOLUSPOR İÇİN ADAY OLDUM

Boluspor hangi ligde olursa olsun her zaman hedefleri olan bir takım olmuştur. Amacım, Zevkle seyredilen, Savaşan takım ruhu olan futbolculardan oluşan bir takım kurmak, kuracağımız takımın 24 kişilik kadrosunda 18' si dış transfer, 6' sı alt yapıdan bir kadro ile liglere hazırlanmak taraftarlarını peşinden sürükleyen bir takım yapmak için aday oldum.

 

GELECEK VADEDEN TRANSFERLER YAPMAK İÇİN ADAY OLDUM        

Yeni Rıdvanlar, Sercanlar, Aydınlar bularak taraftarlarımıza heyecan veren zevkle seyredilen takım kurmak, istikbal vadeden futbolcuların tercih ettiği bir Boluspor için aday oldum.”

 

1969 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055730819702148