İnceayan Kimilerine Göre Gol  Yan Hakeme Göre Ofsayt

16 Eylül 2013

Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada “1461 Trabzonspor maçında verilmeyen bir golümüz var. Kimilerine...

Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada “1461 Trabzonspor maçında verilmeyen bir golümüz var. Kimilerine göre gol, yan hakeme göre ofsayt. İki haftadan buyana hakemlerin kurbanı oluyoruz. 4 puanımız gitti” dedi.

 

 

Ligin 5.haftasında deplasmanda Balıkespor’la karşılaşacak olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla başladı. Zorlu maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan “İki haftadan buyana hakemlerin kurbanı oluyoruz. 4 puanımız gitti” dedi. Başkan İnceayan “Her şeyden önce takımımızın mücadelesi üst seviyede. Her iki takımda mücadele etti. Genç, koşan bir takımla mücadele ettik. Buna rağmen 5 topumuz direkten döndü. Verilmeyen bir golümüz var. Kimilerine göre gol, yan hakeme göre ofsayt. 2 haftadan buyana hakemlerin kurbanı oluyoruz. 4 puanımız gitti. Bunun için muhakkak ki Merkez Hakem Komitesine müracaat edeceğiz. Bu bir değil, 2 değil. Sezon başından beri birileri kollanmaya çalışılıyor. Biz hakkımızı kimseye yedirmeyiz. Biz sahada emek veren, alnının terini döken bir takım oluşturduk, buna da destek olan bir şehir var. Bunların emeklerine yazık değil mi?. Onun için gerekli yerlere müracaatlarımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

Bir hafta içinde oynayacakları 3 maçı iyi değerlendireceklerini ifade eden İnceayan “Bu hafta üç maç oynayacağız biliyorsunuz. Dolayısıyla takımın bir dinlenmeye ihtiyacı vardı. Kampa aldık, belki Balıkesirspor maçı sonrası da kampa girebiliriz. Bu üç maçı iyi değerlendirmemiz lazım. Dün kaybettiğimiz 2 puan kaybımız var. Bunu telafi etmemiz lazım. Balıkesirspor maçına puan yada puanlar için gidiyoruz. Ben takımımıza güveniyorum” dedi.

TRİBÜNLERİ DOLDURMALIYIZ

Son senelerin en iyi takımlarından biri olduklarını belirten Başkan İnceayan “Takımımız göze hoş gelen bir futbol ortaya koyuyor. Buda taraftarlarımızı memnun ediyor. Son senelerin en iyi takımlarından biri olduk. İç saha maçlarında taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var. Bolu halkından tribünleri doldurmalarını bekliyoruz” diye konuştu.  

1561 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067725896835327