İnceayan'dan Cavit Demir Açıklaması

9 Kasım 2013

Başkanımız Mehmet İnceayan, başkan vekilimiz Cavit Demir ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında yapılan haberlerin üzerine açıklama yaptı. Başkanımız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 'Bazı...

Başkanımız Mehmet İnceayan, başkan vekilimiz Cavit Demir ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında yapılan haberlerin üzerine açıklama yaptı.

Başkanımız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Bazı basın organlarında Boluspor kulübünün başkan vekili Cavit Demir hakkında asılsız, mesnetsiz karalama kampanyası yapılmakta olduğunu görmekteyiz. Kulübümüzün resmi internet sitesinden yayınladığımız bildiriye rağmen kampanya devam etmektedir. Yapılan bu saygısızlığı Boluspor kulübü ve başkanı olarak Boluspor yönetim kurulunun birlik ve beraberliğine karşı bir saldırı olarak kabul ediyorum.

Evet, Cavit Demir Ordu'da doğmuş ve doğduğu şehrin takımını Bolu'da misafir etmiş, masraflarını ödemiştir. Misafir ettiği otelin işletme sahibi olarak ve aynı zamanda Boluspor başkanı olarak Cavit bey kadar Boluspor'un mağlubiyetinde demek ki bende suçluyum. Bunu düşünen ve yazanlara yazıklar olsun.

Cavit Demir, doğduğu şehre değil, doyduğu şehre cesaretiyle, aklıyla, becerisiyle ve şansıyla sağlık hizmetinde bir marka yaratmış önemli bir iş adamıdır. Cavit Demir, bugün Bolu'da 200 kişinin üstünde istihdam yaratmış, Bolulu hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza sosyal sorumluluk projeleri ile hizmet etmektedir.  .

 Boluspor Yönetim Kurulunun başkan vekili olan Cavit Demir'in yanında olduğumu, yapılan saldırının şahsıma ve kulübüme yönelik olduğunu kabul ediyorum.

Cavit Demir bugün, Bolu'da yaşayan Bolulu iş adamlarının, Bolu'nun markası Boluspor'a sahip çıkmadıkları bir dönemde iki elini taşın altına koyabilme cesaretini göstermektedir. Bu yürekli adamla çalışmak ve beraber görev yapma onuruna sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Sen üzülme dostum. Boluspor yönetim kurulu ve başkanı her zaman yanında. '

MEHMET İNCEAYAN

1819 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064633846282959