Industry Cup Şampiyonu Erpiliç

29 Aralık 2011

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Abant Sigorta Ltd.Şti. ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Industry Cup - Sanayi Kuruluşları Arası Halı Saha...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Abant Sigorta Ltd.Şti. ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Industry Cup - Sanayi Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası' BTSO binasında yapılan ödül töreniyle sona erdi. Turnuva finalinde Beypi A.Ş.'yi uzatma dakikalarında altın gol ile mağlup eden Erpiliç, şampiyonluk kupasını Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Atila Çelikpençe ve Kemal Sert'in ellerinden aldı.

BSTO  gerçekleştirilen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, KOSGEB İl Müdürü Kürşat Dereci, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Davut Eker, Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Aslan, BTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, turnuvaya katılan firmaların yöneticileri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kemal Sert yaptı. Turnuvaya katılan 12 firmanın İlimizdeki ihracatın yarısından fazlasını, sanayi istihdamının % 45'ini ve toplam sigortalı istihdamının % 15'ini karşıladıklarını belirten Kemal Sert, İl ekonomisinin bel kemiğini teşkil eden firmaların arasındaki dostluk ve ilişkileri artırmaya katkıda bulunmak amacıyla bu turnuvanın organize edildiğini söyleyerek katılımlarıyla turnuvaya renk katan tüm firmalara teşekkür etti. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlar ile gol kralı ve fair play ödülünü almaya hak kazananları tebrik ederek sözlerine devam eden Kemal Sert, turnuvanın organizasyonuna katkı ve destek olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kemal Sert'in ardından kürsüye gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, yaptığı konuşmasında 'Sporun güzelliği burada işte; kitleleri bir araya getiriyor. Firmaların daha verimli çalışabilmesi için bu tür organizasyonları bütün dünyada görüyoruz. Bu organizasyonun yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum' ifadelerinde bulundu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun ise yaptığı konuşmasında sanayicilerin böyle bir etkinlik etrafında yakınlaşması ve birbirlerini tanımaları noktasında turnuvanın olumlu etkisini gördüğünü ve turnuvaya kurum ve kuruluşlar tarafından sağlanan birçok katkının da memnuniyet verici olduğunu dile getirerek organizasyona katılan ve emek veren herkese teşekkür etti.

Son olarak söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ise 'Bu turnuva, insanların bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağlayan çok güzel bir organizasyon. Böyle organizasyonların devamını diliyorum' şeklinde konuştu.

Tören konuşmalarının ardından kupa ve ödül törenine geçildi. İlk olarak turnuvaya destek ve katkı sağlayan kurumlar ödüllerini aldı. Turnuva ana sponsoru Abant Sigorta Ltd.Şti adına Süleyman Uzunoğlu, turnuvanın güvenli biçimde tamamlanmasını sağlayan İl Emniyet Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Bülent Sancak, turnuva süresince müsabakalara verdiği sağlık hizmeti desteğinden dolayı Özel Çağsu Hastanesi adına Cevdet Demir ve İl Hakem Kurulu adına Kurul Başkanı Ayhan Şentürk'e teşekkür ödüllerini Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Atila Çelikpençe ve Kemal Sert birlikte takdim etti.

İkinci olarak turnuvaya katılan firmalara katılımlarından dolayı teşekkür ödülleri KOSGEB İl Müdürü Kürşat Dereci, SGK İl Müdürü Davut Eker ve BESOB Genel Sekreteri Ramazan Güzel tarafından takdim edildi. Turnuva süresince oynadığı müsabakalarda hiç kart görmeyerek Fair Play Ödülüne layık görülen Bolparsan A.Ş. adına Sedat Uysal'a ödülü Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu verdi. Turnuvada attığı 33 gol ile gol krallığı unvanını kazanan Beypi A.Ş. oyuncusu Mahir Arda Korkmaz'a ödülünü Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Aslan takdim ederken, Arda Korkmaz'ın anonsu sırasında salondaki Beypi A.Ş. temsilcilerinin sergilediği coşku ve sevinç dikkatleri çekti.

 

Son olarak kupaların takdimine geçildi. Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Arçelik A.Ş. adına Yusuf Özbelli ve Mesut Güneç'e kupalarını Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Suat Çelen takdim ederken, turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Beypi A.Ş.'de kaptan İbrahim Durhan takım arkadaşlarıyla birlikte ikincilik kupasını Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun'un elinden aldı. Hayri Coşkun ayrıca oyunculara ikincilik madalyalarını taktı. Turnuva finalinde Beypi A.Ş.'yi uzatmalarda gelen altın gol ile 5-4 mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Erpiliç'e ise şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Atila Çelikpençe ve Kemal Sert birlikte verdi. Erpiliç'in şampiyonluk kupasının anonsu sırasında salonda görülmeye değer bir sevinç yaşandı.

Kupaların verilmesinin ardından turnuva için özel olarak hazırlanan pasta salona getirildi. Bütün ışıkların karartıldığı salonda davetliler turnuva pastasının çevresinde toplanırken, pastayı Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kemal Sert ve şampiyon Erpiliç'in kaptanı Hacı Kürklü birlikte kesti. Kupa töreni, günün anısına takımlar ve davetlilerle birlikte fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

3616 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055079936981201