"İNŞAALLAH BOLUSPOR'U ÇIKARMAK BANA NASİP OLUR"

7 Haziran 2016

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlıların yeni sezon öncesi yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Çarıkçı; “Ben hem Yönetim Kurulu’ndan hem taraftarımızdan, basınımızdan Bolu halkından destek bekliyoruz” dedi.

“BU KULÜBÜN KAPISI HERKESE AÇIKTIR”

Boluspor Kulüp Başkanlığı’nın zor bir görev olduğunu söyleyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti: “Geçmişte bu kulüpte herkesin emeği var. Emin Bey’in emeği var, benim emeğim var. Bir Ramazan, Kurban Bayramı yapardık. İyi, kötü eski idareciler gelirdi, sosyal tesiste çay içerdik, muhabbet ederdik. Tekrar bunların hepsi olacak. Ben bunu bütün kulüp başkanlarına buna Savaş’ta dahil, onun Yönetim Kurulu’da dahil çünkü Boluspor’a iyi kötü herkes emek vermiş. Boluspor Kulüp Başkanlığı yapmak zor bir iştir. Hep şunu söylemişimdir. Bu ligde kalmak bile başarıdır.  Onun için benim veya yönetim kurulu’nun değil, bu kulüp Bolu’nun kulübü. Bu kulübe taraftarda girecek, basında girecek, eski başkanlar ve idareciler girecek. Ben onları bu kulüpte ağırlayacağım. Bu kulübün başarısı hepimizin başarısı. O konuda hiç kimse endişe etmesin. Bu kulübün kapısı herkese açıktır.”

 

“BOLUSPOR’UN 30–35 YAŞLARINDA OYUNCU ALMAYACAĞINI BEN SÖYLEMEK İSTİYORUM”

Boluspor’a değer katacak bir hoca ile anlaşmak istediklerini ifade eden Çarıkçı şunları dile getirdi: “Önce biz nasıl hoca alacağız. İyi bir hoca almak maliyettir, iyi bir hoca almak hedeftir. Şu anda o konuda biraz durmamız gerekiyor. Boluspor A takımına alt yapıdan oyuncu gelmezse, orada tutunmak çok zor. Boluspor’un 30–35 yaşlarında oyuncu almayacağını ben söylemek istiyorum. İlla ki iskelet olacak. Ama arasına kendi futbolcumuzu katmamız gerekiyor. Bugün işte ne yaptık? Elazığspor’dan Eren Aydın’ı aldık. Ne yaptı, ne verdi? Ama Umut Meraş çıktı, bir noktaya getirdi. Kötü oldu, olmadı. Umut Meraş’ı kazandık. Bunun gibi 4–5 futbolcumuz daha var. Bir Emrullah Yıldırım, bir maçta 3 puan aldırdı bize. Onun gibi oyuncuları bu takıma katmamız gerekiyor. O konuda ben çok dik duracağım, dirayetli duracağım. Altyapıyı bir üvey evlat değil, kendi çocuğumuz gibi, onların yemesinden, içmesinden her şeyiyle özel ilgileneceğim. Hoca için, genç, dinamik Bolu’ya değer katacak bir hoca almak istiyoruz.”

“BÜYÜK İHTİMALLE FİKRET BAŞKAN BOLU’YA GELECEKTİR”

Beşiktaş ile aralarında güzel bir dostluk olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Çarıkçı şunları dile getirdi: “Beşiktaş ile ilgili çıkan haberleri takip ediyorum. Deniz Abi söylemiş, Beşiktaş As Başkanı. Aslında bu konuyla ilgili haberim olmadı. Beşiktaş Kulübü Başkanı, kongreyi takip ediyor, kongre bitiyor. Beni aramış, ben aradım. ‘Necip kardeşim, istediğin bir şey var mı?’ dedi. Ne kadar güzel dimi. Bir Beşiktaş Kulübünün şimdiden Boluspor takımını kardeş takım gibi görmesi kadar güzel bir şey var mı? Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gideceğiz. Fikret Başkanla görüşeceğiz. Ben zaten kendisine söylemiştim ‘Bolu’da Beşiktaş ile maç yapacağız’ demiştim. Bugün Süper Ligin Şampiyon takımı Bolu’da maç yapması kadar güzel bir şey var mı? Belki sezon açılışını Beşiktaş’la yapacağız. Bu konuyu Fikret Başkan’la görüşeceğim. Bizim Fikret Başkan ile ağabey-kardeş ilişkimiz var. Bugüne kadar Beşiktaş Kulübü ile görüşme yapmadım. Beşiktaş Kulübü ne kadar güzel, Boluspor Kulübünü kendi kulübü olarak görüyor. Ben o haberi bugün aldım. Çok teşekkür ederiz. Büyük ihtimalle Fikret Başkan Bolu’ya gelecektir.”

“İNŞAALLAH BOLUSPOR’U SÜPER LİGE ÇIKARMAK BANA NASİP OLUR”

Süper Ligde mücadele eden takımların başkanlarından tebrik telefonları aldığını ifade eden Necip Çarıkçı şöyle konuştu: “Aynı şekilde Gençlerbirliği Başkanımız beni aradı ‘Necip dedi, varsa bir emrin halledelim’ dedi. O kulüp bizim kendi kulübümüz Gençlerbirliği. Karabükspor Başkanımız her zaman yanımızda ‘Necip Bey var mı bir emrin’ diyor. Bu şekilde kulüpler var. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan var. Benim 10 yıllık arkadaşım. ‘Necip, istediğin topçu varsa al diyor.’ Onlar bizim dost kulüplerimiz. Bizden para talep etmeyen kulüplerimiz. Bunların olması bize değer katıyor, güç katıyor. Onlar beni arıyorlar. Federasyon ile ilişkilerimiz çok iyi. Federasyonda dostumuz çok. Bu konuda federasyonla iş birliği yapacağız. Federasyonun bir Riva ve Sarıalan projesi vardı. Fatih Terim Bolu’ya gelmişti. O konuda Federasyon Antalya’ya bir öncelik vermiş. İnşallah birkaç sene içerisinde de Federasyonun bu Seben’deki Taşlıyayla Göleti’nin olduğu yere yatırım yapması için Belediye Başkanımız ile birlikte İstanbul’a gideceğiz. Ben artık bütün yönetim kurulundan şunu istedim. Geçmişte çok yorulduk, çok çalıştık. Birazda yaşımız ilerliyor. Ben hem Yönetim Kurulu’ndan hem taraftarımızdan, basınımızdan Bolu halkından destek bekliyoruz. Ama tabii hep şu vardır. Bende Boluspor Kulübü’nü inşallah bana bu lige çıkmak nasip eder, çok istiyorum. Bunun belki zamanı vardır ama dua ediyorum ki, inşallah bende sağlığımda Boluspor’u Süper Lige çıkarmak bana nasip eder. Her şey oldu belki Süper Lig olmadı ama zamanla başarmak için çaba sarf edeceğiz.”

“BOLUSPOR TARAFTARI BUNU HAK EDİYOR”

Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, kendilerine güvenenlerin güvelerini boşa çıkarmayacaklarının altını çizerek şunları dile getirdi: “Boluspor’un en büyük projesi üniversite yolundaki 30 m2 bir alandı biliyorsunuz. Bu alanı Boluspor Kulübünün alacak hiç parası yoktu. Belediye Başkanımız ile görüştük başkanımız da bize ben Boluspor Kulübüne o 30 m2 arsayı aldığı takdirde her türlü desteği vereceğimi söylemiştim dedi ve Ahmet Baysal’da İzzet Baysal Koleji açacağına söz vermişti. Biz o arsayı alamadık. Şu anda o arsa boş duruyor. Hiç bir şey yapılmamış durumda. Keşke şu anda o arsa alınmış olsaydı, o arsa kulüp için kurtuluştu. Bundan sonra biz Boluspor’un nasıl gelirini arttırırız, nasıl giderini düşürürüz, çalışmalarını yapacağız. Gelir kadar giderinde önemi vardır. Biz gelirleri arttıracağız ama şu an da kulübün 225 bin lira gideri var. Bu giderleri de azaltmamız lazım. Bu gelir gider tablosunu düzelteceğiz. Düzeltecek gücümüz yönetimimiz ve bizi destekleyen bir Belediye Başkanımız var. Boluspor taraftarı bunu hak ediyor. Dışarıda taraftarın gözünden anlıyorum. 4 yıldan beri bir özlem içerisinde herkes. Benden de bir şeyler beklendiğini biliyorum ama sabır da lazım. Bu işlerden 4 yıl uzak kaldım. Bende tekrar ısınıyorum. Halkın beni sevdiğini bana güvendiğini de biliyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. 2004 ruhunu en kısa zamanda yakalayacağız ve Boluspor’u birkaç yıl içerisinde tekrar iyi bir noktaya getirebilmek için çalışacağız.”

“BOLUSPOR BURADAN DA DESTEK ALACAK”      

Sözlerine Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İlimiz protokolüne teşekkür ederek tamamlayan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı: “En başta Sayın Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç olsun, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile olan bizim özel dostluklarımız var. Burada en büyük desteği bize 2 Bakan yardımcımız veriyor. Birisi Fatih kardeşim, bir tanesi de Yüksel ağabeyimiz. Bunlar Boluspor’u seven, ilimizi seven Bakan Yardımcılarımız. Tabi bunların yanında bir de Sayın Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun Bey e Fehmi Bey’de içimizde, Belediye Başkanımız. Onlarla beraber buradaki İl Başkanımız herkes bizim yanımızda. Tek şey var bizim proje üretmemiz lazım. Onlara diyeceğiz ki, ‘biz şunu istiyoruz’ biz proje üreteceğiz. Buradaki herkese vereceğiz ki olsun. Biz onu yapacağız. Bu konuda da iki tane Bakan Yardımcımızın olması bize müthiş destek veriyor. Boluspor buradan da destek alacak. Boluspor, ilerleyen günlerde çok güzel günler yaşayabilir.”

 

2363 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Zeki Ozcekic
    10 Haziran 2016 • 02:07
    başkan sorun 1 lige çıkmak sorunu değildir sorun bu takımı ayakda tutabilecek proje sorunudur 10 yıldan beri söylüyorum ağzımda tüy bitti bolu bir beyaz et kent ti bolusporumuz için her ilçede 10 adet beyaz et çiftlği kurun bu takımın sırtı yere yelmez 1liğ sonra gelir yok 15 oyuncu alacak yabancı hakkını şöyle olacak sen alt yapıya bak senin döneminde gönderilenler ne olacak her şeyden önce bizim gibi köklü klüpler 500 delege ile seçim yapmmalı bu ayıpda

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.18268394470215