İşimiz Çok Sakat

13 Nisan 2014

Boluspor, PTT 1’nci ligin 35. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını...

Boluspor, PTT 1’nci ligin 35. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 mağlup kapattığı karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 4-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Kırmızı beyazlıların tek golünü penaltıdan Dimitrov attı. Boluspor, aldığı bu mağlubiyeti ardından 34 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılarda artık tek hedef kalan 3 haftada ligde kalmak.

Boluspor Teknik sorumlusu Yılmaz Özen,  İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına Atacan, Adem, Cemil, Dixon, Sercan, Abdülkadir, Alican, Alp, Dimitrov, Hakan, İsmail Haktan on biri ile çıktı.

Ev sahibi takım İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Boluspor karşısına, Oğuzhan, Sedat, Mahmut, Visca, Mehmet Batdal, Da Silva, Orhan, Mustafa, Murat, Rızvan, Gençer on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlılarda İskender Alın ve Emre Kılınç sakatlıkları nedeniyle zorlu karşılaşmada forma giyemedi.

Zorlu karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Boluspor, özellikle orta alanı kalabalık tutarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a fazla alan bırakmamak için büyük çaba sarf etti. Boluspor ilk ciddi atağını 20’nci dakikada geliştirdi. Hakan Arslan, şık çalımlarla ceza sahasına kadar girdi. Hakan, topu İsmail Haktan’a aktaramayınca Boluspor mutlak bir golden oldu. 24’ncü dakikada Dimitrov’un uzaktan sert şutu auta çıktı. Karşılaşmanın 26’ncı dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Doka ile golü buldu. Ani gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında ceza sahasında topla buluşan Doka, yerden sert bir vuruşla topu Boluspor ağları ile buluşturdu. Ev sahibi takım bu golle 1-0 öne geçti. Bu kez dakikalar 32’yi gösterdiğinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2’nci golü buldu. Ceza sahasında topla en son buluşan Mehmet Batdal farkı 2’ye çıkaran golü attı. Boluspor 36’ncı dakikada penaltı atışı kazandı. Rızvan, Alican’ı ceza sahasında düşürünce hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Dimitrov farkı bire indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda aynı kadroyla başladı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde ev sahibi ekip 3’ncü golü buldu. Kullanılan serbest vuruşta topa en son kafa ile dokunan Mustafa Sarp, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 öne geçiren golü attı. İkinci yarının başından bu yana ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Boluspor teknik sorumlusu ilk oyuncu değişikliğini 60’ncı dakikada yaptı. İsmail Haktan oyundan çıkarken yerine Çağrı girdi. Boluspor’da ikinci oyuncu değişikliği 72’nci dakikada yapıldı. Adem oyundan çıkarken, Fatih Gül oyuna girdi. Kırmızı beyazlılar, yediği 3 golden sonra tamamen oyundan düştü. Ender gelişen Boluspor atağında ceza sahasında topla buluşan Dimitrov’un şutunu kaleci kornere çeldi. Dakikalar 75’i gösterdiğinde ani gelişen İstanbul BBSK atağında rakibine sert hareket yapan Hakan Arslan, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu kez dakikalar 85’i gösterdiğinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4’ncü golü Ömercan ile buldu. Skor 4-1’e geldi. Karşılaşma İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Boluspor aldığı bu mağlubiyetin ardından alt sıralardan kurtulamadı.

Kırmızı beyazlılar, ligin 36.haftasında kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.

2019 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061609029769897