İşimiz Gücümüz Buca

15 Kasım 2011

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların dayanıklık çalışması ve yarı alanda dört kaleli maç yaptı....

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların dayanıklık çalışması ve yarı alanda dört kaleli maç yaptı.

 

Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlarına önceki gün başlayan Boluspor, dün sabah yaptığı çalışmayla hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Sabah yapılan antrenmana A2 takımında formaya giyen Erman Ergin, Oltan, Emre Kılıç ve Burak Öğür katılmazken, Sakatlığı gecen tecrübeli oyuncu Orhan Ak antrenmana katıldı. Kırmızı-beyazlı oyuncuların sabah yapılan antrenmanda hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı.

Yaklaşık 1 bucuk saat süren çalışmaya kırmızı-beyazlılar düz koşuyla başladı. Açma germe hareketlerinden sonra dayanıklık çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, bu çalışma içersinde ön direk ve arka direk koşuları yaparak kenardan gele ortalara isabetli vuruşlar yaptılar. Daha sonra dar alanda sahanın enine kurulan karşılıklı Dört kaleli çift kale maç yapan Boluspor da çift kale maçın temposu bir hayli yüksekti. Aynı kaleye iki gol yiyen takım teknik direktör cihat Arslan tarafından cezalandırıldı. Şınav ve çıkış cezaları verirlerken kırmızı beyazlı oyuncular hem gol yememek için hem de gol atmak için büyük bir özveri gösterdiler.   

 

Arslan İşinizi Ciddi yapın

Teknik direktör Cihat Arslan, sabah yapılan çalışmada oyuncularını sık sık uyardı. Antrenman da ön direk koşularına önem veren Arslan ön direğe koşu yapmayan oyuncularını sert dille uyardı. Şu anda burada bir iş yapıyoruz herkesinde bu işe saygı göstermesini istiyorum herkes ciddi olsun dedi.

 

Orhan Ak Antrenmanda

En son Kasımpaşa deplasmanında forma giyerek 2 haftadır arka adalesindeki ağrıları nedeniyle formasından uzak kalan Orhan Ak, dün yapılan sabah y antrenmana katıldı. İstanbul'da yapılan son kontrollerden sonra doktoru tarafından oynayabilir raporu verilen Orhan Ak, hafta sonuna kadar antrenman temposunu artırıp Buca maçına kadar hazır hale gelmek istiyor.

 

Gencer Düz koşu yaptı

Geçtiğimiz hafta Tki tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarının son gününde antrenmanda arka adelesinden sakatlanan Gencer Cansev'in durumunun bu hafta içinde belli olması bekleniyor Salı günü yapılan antrenmanda Orhan ak ile birlikte düz koşu yapan Gencer çalışma sonrası masaj olarak isti rate çekildi.

 

 

 

1829 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057167053222656