İskender Alın Boluspor Dedi

28 Haziran 2013

Boluspor transfer komitesi iç transferde tecrübeli golcü oyuncu İskender Alın ile yeniden anlaştı. Golcü oyuncuyla öğlen saatlerinde masaya oturan transfer komitesi İskender Alın...

Boluspor transfer komitesi iç transferde tecrübeli golcü oyuncu İskender Alın ile yeniden anlaştı. Golcü oyuncuyla öğlen saatlerinde masaya oturan transfer komitesi İskender Alın ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

 

Yeni sezon öncesi genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım kurmayı hedefleyen Boluspor, Teknik direktör Ali Beykoz’un raporu doğrultusunda iç ve dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Transfer sezonun açılmasıyla birlikle öncelikle iç transferi haleden ve daha sonra dış transfere yönelen Boluspor, iç transferde tecrübeli golcü oyuncu İskender Alın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Boluspor tesislerinde düzenlenen İmza töreninde konuşan Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan “İç transferde bugün bizim için önemli olan İskender Alın ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hedeflerimiz doğrultusunda İskender’in Boluspor’da kalması hem bizim için hem de kendisi için iyi oldu. İskender’in bu sezon geçtiğimiz sezondan daha iyi olacağına inanıyorum. İnşallah bizleri mahcup etmeyecek. Boluspor bu sezon ilk defa çekirdek kadrosunu bozmadı. Hedeflerimiz bizim ilk altı, ondan sonra iş oyuncularımıza düşüyor. Oyuncularımızda büyük sorumluluk alıyorlar. Ben kendisine Boluspor’da kalmayı tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Kolay bir transfer görüşmesi oldu. Yeni sezonda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

HEDEFİ OLAN TAKIMDA…

Tecrübeli golcü oyuncu İskender Alın ise “Geçen seneden kalan sözleşmem devam ediyordu. Bugünde buraya geldim. Başkanımız ve transfer komitesiyle oturduk konuştuk. Şartlar olumlu gelişti. Boluspor’un her zaman hedefi var. Hedefi olan bir takımda oynamakta güzel. Yeni sezonda inşallah başarılı olacağız hep beraber” dedi.

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Geçtiğimiz sezon gol anlamında Boluspor taraftarını fazla memnun edemediklerini ifade eden Alın “Geçtiğimiz sezon sakatlıklar oldu. Belli bir sürede ben kendi yerimde oynamadım. Daha çok orta saha gibi oynadım. Taraftar baktığı zaman İskender, santrafor oynuyor golcü oyuncu diye söylüyor ama ben daha çok orta sahaya yakın bölgede görev üstlendim. Geçtiğimiz sezon elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu sene hocamız nerde görev verirse, o bölgede elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

2932 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068063974380493