İşler Karıştı 1-2

31 Ekim 2010

Bank Asya 1. Lig'de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta kırmızı beyazlı ekibimiz ile Orduspor karşı karşıya geldi. 90 dakikası çok...

Bank Asya 1. Lig'de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta kırmızı beyazlı ekibimiz ile Orduspor karşı karşıya geldi. 90 dakikası çok zorlu geçen bu müsabakadan ekibimiz 1-2 mağlüp ayrıldı.

 

Karşılaşma öncesi mutlak galibiyet üzerine sahaya çıkan ekibimizde ortaya konan oyun beğenilmedi. Geçen hafta Erciyesspor önünde ortaya konan güzel oyun sonrası yapılan açıklamalarda bir seri yakalanacağı ve bu serininde Orduspor ile başlayacağı açıklamaları yapılmıştı.
Boluspor karşılaşmaya hızlı başlarken oyun kontrolünü de elinde tuttu. Boluspor kanatlardan geliştirdiği pozisyonda Oliver Fabiano 16. dakikada topu ağlara göndererek ekibimizin 1-0 öne geçmesini sağladı. Bu dakikadan sonra Orduspor kontrolü bırakmazken Boluspor ataklarına da engel oldu. Orduspor  39. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Muarem Atacan'ın sağından topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu skor ile sonuçlanırken Boluspor ikinci yarının ilk dakikalarında oyun kurmaya çalışırken girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Orduspor sahasında oyun kurmaya çalışan Boluspor orta sahada pek etkili olamayınca Orduspor 57. Dakikada sağ kanattan geliştirdiği atakta topu ikinci kez ağlarımıza gönderince Murat durumu 1-2 yaptı. Golden hemen sonra Levent Eriş oyuncu değişikliğine giderek Ferdi,Sefa ve Emrah'ı oyuna aldı. Geride kalan dakikalarda Ferdi , Ramazan ve Emrah mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyenince Boluspor rakibine 1-2 mağlüp oldu.   

 

Maç Sonu

Levent Eriş : "Futbolcularımız haftalardır tribünlerin istediği gibi oynamaya çalışıyordu ve puan alamıyorduk. Bu hafta biz kendi taktik anlayışımızı sahaya yansıtmaya çalıştık fakat bunda da başarılı olamadık. Orduspor takımı bize göre daha arzulu ve istekliydi. Karşılığında da 3 puanı alan taraf oldular kendilerini tebrik ederim. Lig uzun bir maraton ve henüz kazanılmış bir şampiyonluk yada kaybedilen birşey yok. Önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olup Boluspor'u hedefine ulaştırmak için çalışacağız. Hafta içinde yönetim kurulumuzla oturup eksiklerimizi tartışıp, gereken önlemleri de alacağız. Boluspor hedefinden şaşmamıştır. Bazı köşe yazarları futbolcularımız hakkında ağır eleştrilerde bulunuyor ve bu da oyuncularımızı olumsuz yönde etkiliyor. Basınımızın da bu konuda daha hassas davranmasını istiyorum" dedi.

Uğur Tütüneker ise maçtan sonra yaptığı basın açıklamasında, hafta içinde zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ve o maçın ardından Bolu maçına konsantre olmak için Bolu iline erken geldiklerini belirterek, "Boluspor'u iyi analiz etmiştik. Hafta içinde zorlu bir karşılaşma oynadık ve oyuncularımız yorgundu. Fakat yorgunluklarına rağmen bugün saha da iyi bir mücadele sergilediler ve deplasmanda Boluspor gibi güçlü bir rakipten 3 puan almayı başardılar. Futbolcularımı gönülden kutluyorum" dedi.

 

 

BOLUSPOR: 1 - ORDUSPOR: 2

Stat:Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Gökmen Olgaç, Recep Yıldırım

Boluspor: Atacan , Erdem, Özgür, Ömer, Burak, Caner  (Dk. 74 Emrah), Ferhat  (Dk. 59 Ferdi), Oliveira, Ahmet Gökhan  (Dk. 74 Sefa), Ramazan, Matondo 


Orduspsor: Fevzi, Abdullah, Muarem  (Dk. 85 Emre ), Akaminko, Selçuk, Ali, Murat  (Dk. 90 Numan), Müslüm, Emrullah, Ahmet  (Dk. 76 Mehmet ), Kürşat 

Goller: Dk.16 Oliveira (Boluspor), Dk.39 Muarrem, Dk. 57 Murat (Orduspor)
Sarı kartlar: Dk.6 Ramazan, Dk. 89 Oliveira (Boluspor), Dk. 37 Emrullah, Dk. 66 Murat (Orduspor

 

 


Levent Eriş Basın Açıklaması
Bolusporluyuz

 

İşler Karıştı 1-2
İşler Karıştı 1-2
İşler Karıştı 1-2
İşler Karıştı 1-2
İşler Karıştı 1-2

2068 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075703144073486