İsmail Semercioğlu İlk iki diyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde

24 Temmuz 2013

2013-2014 Sezonu PTT 1. Lig fikstürünün çekimi, yayıncı kuruluş TRT'nin Boğaziçi Stüdyoları'nda gerçekleştirildi. Boluspor adına fikstür çekimine katılan Boluspor kulüp başkan yardımcısı İsmail...

2013-2014 Sezonu PTT 1. Lig fikstürünün çekimi, yayıncı kuruluş TRT'nin Boğaziçi Stüdyoları'nda gerçekleştirildi. Boluspor adına fikstür çekimine katılan Boluspor kulüp başkan yardımcısı İsmail Semercioğlu, fikstür çekimi sonrası fikstürü değerlendirdi.

PTT 1. Lig fikstürünün çekimi, yayıncı kuruluş TRT'nin Boğaziçi Stüdyoları'nda gerçekleştirildi. Boluspor adına fikstür çekimine katılan Boluspor kulüp başkan yardımcısı İsmail Semercioğlu, fikstür çekimi sonrası fikstürü değerlendirdi. Fikstür çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Boluspor başkan yardımcısı İsmail Semercioğlu 'Bu sezon yeniden bir yapılanmaya girdik. İnşallah Süper lig hedefine bu sene ulaşmak istiyoruz. Alt yapımıza önem verdik ve bunun yanında teknik kadromuzu tamamen Boluspor'da futbol oynamış ve başarılı olmuş genç teknik adamlarımıza emanet ettik. Transferde de iskelet kadromuzu bozmadan, iyi transferler yaparaktan hedeflerimiz doğrultusunda yeni sezon çalışmalarımıza başladık. İnşallah bu sezon küçük şehrin büyük takımı olarak o layık olduğumuz Süper Lige çıkmak istiyoruz. Boluspor'un her zaman hedefleri vardır. Bizde yeni yönetim olarak kendimize ilk iki hedefi koyduk. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza yönetim olarak güveniyoruz. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşırız. 2013-2014 futbol sezonunun tüm takımlar için dostluk ve kardeşlik içersinde geçmesini temenni ediyorum' dedi.

BOLUSPOR HİÇBİR ZAMAN…

Boluspor'un bu sezonki hedefi hakkında da açıklamalarda bulunan Semercioğlu 'Boluspor hiçbir zaman hedefsiz olmamıştır. Boluspor'un bu seneki hedefi Süper Lige çıkmaktır. İnşallah biz bunu play-off demiyoruz, ilk iki diyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Çok iyi bir çalışma sezonu geçiyoruz. Yeni sezona hazırlık maçları oynayarak devam ediyoruz. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum' dedi.

ŞUANDA HİÇBİR SORUN YOK

Transferde eski oyuncularımızı da kadromuza kattık diyen Semercioğlu 'Bu sezon eski oyuncularımızı ve tecrübeli oyuncularımızı kadromuza kattık. Oyuncularımızın birbirlerine uyum sağladıklarını düşünüyorum. Şuanda hiçbir sorun yok. Başarılıbir şekilde çalışıyorlar. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

 

Fiziği İle Dikkat Çekti

 

2562 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051277875900269