İŞTE EMRE KILINÇ GERÇEĞİ

16 Ocak 2017

Boluspor’da Emre Kılınç, Sivasspor ile anlaştı haberleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bizde transferde Sivasspor ile isimi anılan Emre Kılınç ile ilgili transfer gerçeğini kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Sivasspor ile isimi gündeme gelen Emre Kılınç gerçeğini okuyucularımızla paylaşıyoruz. Kamuoyunda Sivasspor ile anlaştığı haberleri gündemi meşgul eden Emre Kılınç’ın, Sivasspor’a imza atıp atmadığını aktarıyoruz

Sezon başında yeni bir yapılanma ile yola başlayan ve uzun vadeli kadro kurmak isteyen Başkan Necip Çarıkçı ve kurmayları dış transferle birlikte iç transferde de yola devam etmek istedikleri oyuncularla yaptığı görüşmelerde bazılarında sonuç alırken bazılarından da sonuç alamamıştı.

YÖNETİM SÖZLEŞME UZATMADA SONUÇ ALAMADI

Sözleşmesi bir sezon daha olan ve 2016–2017 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek olan Emre Kılınç ile de anlaşmak isteyen takımda kalmasını isteyen yönetim kurulu, Emre Kılınç ile görüşmeler yapar. Bu güne kadar Yönetim yapılan görüşmelerden sonuç alamaz.

SİVASSPOR, BOLUSPOR’UN KAPISINI ÇALDI

Devre arasına kadar iki taraf birçok kez bir araya gelmesi ile birlikte istenen imzalar atılmaz.

2016–2017 sezonu sonrası Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan ve Boluspor ile ilişkisi kalmayacak olan Emre Kılınç için Sivasspor kulübünden Boluspor’a iyi bir teklif gelir.

BOLUSPOR CEPHESİ OLUMLU YAKLAŞTI

Yapılan teklif sonrası yönetim kurulu kendi arasında istişare yaparak Boluspor’ un menfaatleri düşünülerek Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın görüşme teklifine olumlu cevap verilir. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Emre Kılınç için Boluspor  Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu görüşürler.  Her iki başkan ortak bir noktada buluşur ve görüşmeler yapılır.  Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu gelen teklif sonrası durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sezon sonunda boşa çıkacak ve şuana kadar sözleşmesini uzatma konusunda bir yol kat edilemeyince verilen bonservis ücreti kırmızı beyazlı yönetimi memnun etmesinden dolayı sezon sonunda serbest kalacak. Emre Kılınç transferi için gelen teklife evet denir ve iş Sivasspor ile Emre Kılınç’ın yapacağı görüşmelere kalır.

SON KARAR EMRE’NİN

Yaptığımız araştırmalar sonrasında kulüpler anlaşmasına rağmen resmi imzalar atılmazken, Sivaspor ile Emre Kılnç’ın yapacağı görüşmeye kalır bize gelen haberler doğrultusunda Sivaspor ile Boluspor anlaşsa da genç oyuncu için 3-5 yıllık bir teklif yapıldı. Teklif sonrası Sivassporlu yöneticilerin, Emre Kılınç ile görüştüğü ve bazı pürüzlerin aşılamadığı son kararı Emre Kılınç’ın vermesi bekleniyor. Edindiğimiz bilgiler sonrası büyük pürüzlerinde olduğu gelen haberler arasında.

3976 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072746992111206