İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ

28 Şubat 2015

Bu görüntüler maç sonunda yaşananları özetliyor mu? Boluspor, Bucaspor’a karşı sahasında son dakika golüyle 2 puan kaybetti. Maç sonunda kulüp Başkanı Savaş Abak’ın soyunma odasına gitmesi dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşmadan önce bazı gerginliklerin olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, galibiyetler de sık sık soyunma odasına davet edilen Başkan Savaş Abak, alınan Bucaspor beraberliğinin ardından gergin görünmesi ve soyunma odasına gitmesi sonrası teknik direktör Reha Erginer’in o anda dışarıda olmasıyla birlikte soyunma odasında neler yaşandığı merak ediliyor. Başkan Abak’ın içeride olduğu anda Reha Erginer’in içeriye girmek isteyip bu görüşmede olmak istediği de gelen haberler arasında yer aldı.

Reha Erginer’in maç sonunda yaptığı açıklamalar da bu görüntüler üzerine birçok yorumda gündeme oturuyor. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer’in maç sonunda yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Erginer’in maç sonunda alınan beraberliğin ardından soyunma odasına giden Başkan Savaş Abak’a mı açıklamalarında gönderme yaptı? Karşılaşma öncesi bazı gerginliklerin de olduğu öğrenilirken, maç sonunda alınan beraberlik ve yaşananlarda Reha Erginer’in istifasını yönetim kuruluna verdiği söyleniyor.

Oyuncularının Yanında Olmak İstedi

Bucaspor maçında son dakikada tartışmalı penaltı golü ile sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan kırmızı beyazlılar kaçan 2 puana üzülürken, Başkan Savaş Abak’ın şeref tribününde moral bozukluğu ile beklemesinin ardından soyunma odasına gitmesi teknik direktör Reha Erginer’in ise bu arada dışarıda olması da konuşmalarda oluşan gerginliği öne çıkarıyor. Başkan Savaş Abak’ın içeride olduğu anlarda Reha Erginer’in de içeriye girmek isteyip ‘oyuncularımın yanında olacağım’ demesine rağmen dışarıda kalması dikkatlerden kaçmadı.

Aralarına Neden Kara Kedi Girdi

Basın toplantısında ‘son dakikada kaybettiğimiz 2 puanın arından takımımızı tribünlere çağırdılar, desteklediler’ diyerek taraftara teşekkür eden teknik direktör Reha Erginer bu konuşmasının ardından ise, ‘Futbol böyle bir oyun değişken. Ama bu 30 saniyelik değişkenlik gösteren bu zamanda oyuncuların karakteri, kalitesi ya da kişiliği değişmiyor. Oyun 30 saniye önce o golü de yemeden önce benim oyuncum iyi oyuncudur, karakterli oyuncudur. Ama 30 saniye sonra oyuncularımda hiçbir değişiklik yok. Bu söylediklerim. Bir mesaj, üstüne alınması gerekenler alınır inşallah’ diyip soyunma odasında yaşananlardan sonra yapması da kafalarda soru işareti yarattı.

Gerginlik Maç Öncesimi Başladı

Bucaspor maçı öncesi başladığı söylenen gerginlik merak edilirken, Başkan Savaş Abak ile Reha Erginer’in sezon başından beri iyi bir ikili oldukları her platformda söylenirken, ikilinin arasına maç öncesi ve sonrası kara kedi girdi. Başkan Savaş Abak’ın oyuncuları ile konuşmaya gittiği anda da Teknik direktör Reha Erginer ve yardımcıklarının tamamının dışarıda olması objektiflere böyle yansırken kırmızı beyazlıların önümüzdeki günlerde teknik direktör Reha Erginer ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ
İŞTE ERGİNER GERÇEKLERİ

3018 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10227608680725