İşte Gomes'in İmza Törenini

2 Şubat 2012

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Diambers'de forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Emanuel Gomis'irenklerine bağladı. Emanuel Gomis için Boluspor...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Diambers'de forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Emanuel Gomis'irenklerine bağladı.

Emanuel Gomis için Boluspor tesislerinde imza töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, İl Genel Meclis Üyesi Mücahit Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı törende, orta saha  oyuncusu, 6 aylığına yıllığına mukaveleye imza attı.

    

Çarıkçı Gomes Katkı Sağlayacak

Törende konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, bugün son transferlerinde  Emual Gomes ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Emual Gomes dün akşam prensipte anlaşmıştık. Kendisi ile 6 aylık mukavele imzaladık. İnşallah transfer hayırlı olur. Bu transferde son üç günde vize problemi yaşadık. Bir ayda halledilebilecek bir durumu Bolu Valimiz İbrahim Özçimen büyük gayret gösterdi. Transfer Bolu'ya hayırlı olsun. Senegalli iki futbolcumuz oldu. İnşallah Boluspor'a katkı sağlarlar'' dedi.

  

Özçimen "Bütün şehir kenetlendik"

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ise, "Boluspor iyi gidiyor iyi bir takımımız var. Futbolun gereklerini ve gerçeklerini nazara alarak futbolcularımızın bu işi başaracağına inanmak istiyoruz. Bütün şehir kenetlendik bir araya geldik. Güzel çalışmalar var. Güzel çalışmalar oldu. Bu transferlerin adaptasyon süresinin olduğunca kısa olması gerekir. Emanuel Gomis'de de başarıyı yakalayacağımızı umuyorum. Korkunç bir yarış var. Futbolu gereklerine göre biz oynuyoruz. Taraftarımızdan ciddi güç alıyoruz. Taraftarlarımız Türkiye'nin en bilinçli taraftarlarından. Takımlarına zarar vermediler bundan sonrada zarar vermeyecekler. Taraftar gruplarının başındaki arkadaşların kötü tezahüratların emaresini gördüğünde durduracak. Bu şekilde takımımıza katkıda bulunabiliriz. Kanunların bize verdiği sloganları atacağız. Böylelikle şehrimiz layık olduğu yere gelecektir'' şeklinde konuştu.

Alaaddin Yılmaz "Neticeyi alacağımıza İnanıyorum"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, "Bir takımın başarılı olması için o ildeki kurumlarında yanında olması gerektiğini belirterek, ''Sakarya maçında Bolu'nun önemli kurumları ile orada kenetlendiğini gördüm. Bu birlikteliği iyi götürebilirsek ve takıma yansıtabilirsek inşallah neticeyi alırız. Takım iyi gitse de kötü gitse de takım bizim takımızdır. Devamlı yanında olmak durumundayız. "diye konuştu.

 


2163 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065460920333862