İŞTE ZORLU MAÇIN DETAYLARI

17 Mart 2017

Boluspor, TFF 1’inci liginin 25’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayıp, tesislerinde kampa girdi. Ligde yarın Giresunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü.

3 ÖNEMLİ EKSİK

TFF 1’inci ligin 25’inci haftasında yarın kendi sahasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Kırmızı beyazlılarda sarı kart cezaları bulunan Rydell Poepon ve Ramazan Sal ile sakat olan Soner Şahin zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

DÜDÜK GENÇERLER’DE

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 17-18 ve 19 Mart tarihlerinde oynanacak 25. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

18 Mart Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor-Giresunspor maçını Manisa Bölgesi A Klasman Hakemlerinden Koray Gençerler yönetecek.

Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan Manisa Bölgesi A Klasman Hakemlerinden Koray Gençerler’in yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam.

TRT SPOR’DAN CANLI YAYIN

Ligin 25’inci haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Boluspor 1. Ligin 25. haftasında Giresunspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı Bolusporlu futbolseverler TRT Spor üzerinden izleme şansına sahip. Mücadele yayıncı kuruluş olan TRT’nin, TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

BOLUSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ GÖZE ÇARPIYOR

İki takım daha önce 43 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar oynanan 43 karşılaşmadan 21'inde sahadan galibiyet ile ayrılırken, 11'inden mağlubiyet ile ayrılmıştır. 11 karşılaşma ise berabere sonuçlanmıştır. İlk kez 1967–68 sezonunda oynanan maçta Boluspor sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrılmıştır. Rekabette Bolusporz rakibine 47 gol atarken, Giresunspor  42 gol kaydetti.

Sezonun ilk yarısında Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Boluspor 2–1 kazanırken, kırmızı beyazlıların gollerini Rydell Poepon attı.

1523 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22004079818726