İSTİFA SESLERİYLE 0-1

9 Şubat 2014

Boluspor ligin iddialı takımlarından ve hedefe ulaşma mücadelesi veren Balıkesirspor ile sahasında karşıya geldi. Bolu Atatürk saat 13.30’da başlayan karşılaşmanın...

Boluspor ligin iddialı takımlarından ve hedefe ulaşma mücadelesi veren Balıkesirspor ile sahasında karşıya geldi. Bolu Atatürk saat 13.30’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.  İkinci yarıda Balıkesirspor’un attığı gole engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, aldığı bu mağlubiyetin ardından düşme potasından çıkamadı. Karşılaşmanın ardından kırmızı beyazlı taraftarlar Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş’u istifaya davet etti.

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş Balıkesirspor karşısına;  Atacan, Zlatkov, Cemil, Adem, İskender, İsmail Haktan, Hakan, Emrah, Emre, Alp ve Abdulkadir on biri çıktı.

Misafir takım Balıkesirspor ise, Faruk, Uğur, Hasan, İsmail, Rıza, Deniz, Ertuğrul, Muhammed, Karikari, Lalawele, İlhan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Besim Durmuş, Balıkesirspor karşısına ofansif bir kadro ile çıktı. Devre arasında takıma takılan Haluk Türkeri’ye ilk 18’de şans verdi.

Soğuk havaya rağmen taraftarlar karşılaşmaya ilgi gösterdi. Zorlu karşılaşmaya Boluspor hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, mücadelenin 9’ncu dakikasında gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta topla ceza sahası dışında buluşan İskender’in vuruşu az farkla auta çıktı. 23’ncü dakikasında Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Adem’in ortasına iyi yükselen Alp’in vuruşunu Balıkesirspor kalecisi Faruk güçlükle kontrol etti. Boluspor bu dakikalarda rakip kalede baskısını iyice hissettirdi. Boluspor’un kazandığı serbest vuruşu kullanan Hakan’ın vuruşu yine kaleci de kaldı. Boluspor aynı dakika içinde 2 net pozisyondan faydalanamadı. 30’ncu dakikada Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Balıkesirspor defansının arkasına atılan topu çok iyi takip eden Emre, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Emre’nin vuruşunu kaleci kornere tokatladı. Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakika ilave edildi. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle çıktı. Boluspor ikinci yarıya da hızlı başlayan takım oldu. Kırmızı beyazlılar ikinci yarının hemen başında İskender ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında Boluspor’dan Hakan sarı kart gördü. Boluspor’un kullandığı köşe vuruşu sonrasında topla ceza sahasında buluşan İskender’in vuruşu auta gitti. Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş karşılaşmada ilk oyuncu değişikliğini yaparak Dimitrov’u oyuna alırken Emrah Metoğlu’nu oyundan aldı. Boluspor, 75’nci dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Dimitrov ceza sahasına seri, çalımlarla girdi, Bulgar oyuncu penaltı noktası üzerinde Emre’yi gördü, genç oyuncun vuruşu az farkla auta gitti. Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor’dan Alp 77’nci dakikada sarı kart gördü. Dakikalar 81’i gösterdiğinde Balıkesirspor golü buldu. Ani gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Muhammed plase bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Boluspor 84’ncü dakikada ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Abdulkadir oyundan çıkarken, oyuna Haluk girdi. Boluspor karşılaşmada son oyuncu değişikliğini yaptı. Alp oyundan çıkarken, yerine Alican girdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi.

Boluspor ligin 25’nci haftasında Samsunspor ile karşılaşacak.

1895 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066505908966064