İYİ VE KÖTÜ

16 Ocak 2014

Yeni hocamız Besim Durmuş ve ekibi kısada olsa 2 haftalık çalışmada takıma ellerinin değdiği belli oldu. Takımımız maça başladığı zaman...

Yeni hocamız Besim Durmuş ve ekibi kısada olsa 2 haftalık çalışmada takıma ellerinin değdiği belli oldu. Takımımız maça başladığı zaman şunu gördük, 4.4.2 anlayışıyla sahaya yayılarak zorlu karşılaşmaya başladılar. Özellikle sakin ve ayağa paslarla garanti oynayarak bloklar ve futbolcular arası mesafe iyi korudular, top rakibe geçtiği anda hemen topun arkasına geçen oyunu iyi sıkıştıran, yardımlaşma ve kademe anlayışı iyi bir takım izledik diye biliriz Boluspor açısından. Ama maçın başında hemen S.O.S. işareti vermeye başlayan Cemil'in pozisyonu, Mehmet Eren'in o bölgedeki rahatsız edişi bize sıkıntı yaratacak derken, o kanattan yapılan 2’inci pozisyonda golü yedik.

Cemil'in orada oynatılması tek bir sebeple açıklanabilir. O da bize göre kısa bir takım olan A.D.S. serbest vuruşlarda üstünlük olabilir düşüncesi olmuş diye düşünenlerdeniz. Başka açıklaması olamaz. Hemen akabinde İskender Emrah işbirliği bize beraberlik sayısını getirdi. Karşılaşmaya istekli arzulu kontrolü başlayıp topla daha çok oynamanın avantajı geriye düşmemize rağmen istediğimiz golü erken bulmamızı sağladı.

Gözüken iki arıza ise karşılaşmada Efe İnanç ikili orta sahada, Yusuf ve Fatih önünde Yusuf ile Alican, Ferhat-Fatih eşleşmesi varken, Efe bizim stoperlerin önünde rahat top alıyor ve oyunu da kendi acısına göre iyi yönlendiriyordu. Buna da ya bizim stoperler paylaşmada dikkat edecek. Özellikle 2 takım için de 2. yarının 15 dakika  sonrasında oyun  2 takım içinde koptuğu zaman hem bizim Efe'ye önlem alınarak, te kli ön liberoya dönerek pozisyon alınabilir hem de daha hızlı çıkmak için Dimitrov-Emre-Alp ile  birlik de önde daha diri kalan Emrah veya İskender'le pozisyon değiştirebilirdik. Bunu hocamızın daha çabuk görebilirdi diye düşünüyorum

Hocamızın takımımıza katılan yeni transfer ve bu arayı da iyi kullanarak içerideki maçımızın da 3 puan alacağımıza inanıyoruz. 2. yarıda yeni yönetimimize hocamıza ve takımımıza hayırlı olsun dileklerimizle başarılar dileriz.

1857 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058557033538818