Kabus Gibi 0-0

16 Nisan 2011

Haftanın açılış maçından gol sesi çıkmazken güne yaşanan olaylar damgasını vurdu. Şampiyonluk iddiasına devam ettirmek isten ve fire vermek istemeyen Boluspor...

Haftanın açılış maçından gol sesi çıkmazken güne yaşanan olaylar damgasını vurdu.


Şampiyonluk iddiasına devam ettirmek isten ve fire vermek istemeyen Boluspor bugün rakibi Ç.Rizespor karşısında 0-0 berabere kalarak ilk 2 şansını tamamen yitirmiş oldu.
Rakip takımın oyunu uzun bir süre 10 kişi oynamasına rağmen gol yollarında pek etkili olamayan Boluspor'un en net pozisyonu karşılaşmanın sonunda geldi.

Lig'de 4. sıradaki Çaykur Rizespor ile 6. sıradaki takımımız  karşı karşıya gelirken, iki takım da gol yollarında etkisiz kalarak, kritik mücadeleyi 0-0'lık skor ve 1'er puanın tesellisi ile tamamladılar.

Oyun içersinde teknik heyetin yapmış olduğu değişiklikler tepki ile karşılanırken oyuna dahil olan futbolcuların yetersiz kalması taraftarlar tarafından tepki verildi. 3 puan alması durumunda ilk 2 şansına devam edecek olan Boluspor oyunun genellikle sağ kanattan oyun kurmaya çalışırken orta alanda topların iyi dağıtılmaması sonuca etki etti.  Teknik patron Levent Eriş'in bu haftada Cemil'in sakatlığı olmamasına rağmen şans vermemsi dikkatlerden kaçmadı.
90 dakika sonunda gol olamayınca takımlar 1 puan alarak ayrıldı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR
15. dakikada Boluspor'un ilk tehlikeli atağı geldi. Sağ kanattan Alp'in yaptığı ortada Burak Akdiş'in vuruşunda top kale direğinin yanından dışarıya çıktı.
59. dakikada Boluspor kalecisi Ferhat Odabaşı'nın vuruşunda topla buluşan Mithat'ın sert vuruşunda top Ferhat'ın müdahalesiyle direkten geri döndü. Boluspor'un defans oyuncusu Ramazan Sal topu kornere gönderdi.
61. dakikada Çaykur Rizespor ceza sahasının dışında topla buluşan Erdem Özgenç'in sert vuruşunda top kaleci Ramazan'ın ellerinde kaldı.
89. dakikada Ferhat'ın sol kanttan yaptığı ortada topla buluşan Landry'nin sert vuruşunda top kale direğine çarparak dışarıya çıktı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Tolga Özkalfa xx, Serkan Gençerler xx, Arkın Akgöl xx

BOLUSPOR: Ferhat Başoda xx, Erdem xxx, Özgür xx, Ömer xx (İsmail dk. 72 x), Ramazan xx, Sefa xx, Ferhat xx, Alp xx (Yaser dk. 45 xx), Landry xx, Burak xx (Peev dk. 79 x ), Fabiano xx
YEDEKLER: Atacan, Cemil, Gökhan, Gencer
TEKNİK DİREKTÖR: Levent Eriş

ÇAYKUR RİZESPOR: Ramazan xx, Yunus xx, Sezer xx, Ersin xx, Volkan xx (Ercan dk. 74 x), Evren xx, Mithat xx (Sertan dk. 61 x), Erkan xx, Theo xx, Mehmet xx, Gökhan xx (İlyas dk. 90 ?)
YEDEKLER: Selçuk, Çağrı, Fredua, Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhanü

KIRMIZ KART: Theo (Çaykur Rizespor) Sefa (Boluspor)

SARI KARTLAR: Sefa, Özgür, Ramazan, Ömer, Sefa, İsmail, Yaser (Boluspor) Mithat, Theo, Evren (Çaykur Rizespor)

 

 

 

2171 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • ahmet1
    18 Nisan 2011 • 11:15
    aynı olaylar geçen yıl samsun maçında da oldu, polis bolu taraftarlarına biber gazı sıkarak ve coplayarak dağıtmıştı,bir arkadaşın gözü sıkılan bibergazı sonucu kör olacaktı,yine hastane bişey yok demişti,hep aynı
  • Remzi KIRICI
    18 Nisan 2011 • 21:50
    BOLUSPOR-Ç.RİZESPOR MAÇINDAN NOTLAR 1) Boluspor 63 dakkikaya kadar rakip kaleye tek şutu yok. 2) 2nci sarı kartdan atılan futbolcumuz Sefa atılacağını anlayınca gülmesini, neşesini anlayamadık. 3) 67 dakika da 2nci sarı kartdan atılan Ç.Rizespor futbolcusunun haksız yere atıldığını söyleyen ve buna bağlı olarak hakemi eleştiren maçın spikeri TRT spikeri mi yoksa Ç.Rizesporun spikeri mi? 4) Sonradan maça dahil olan İsmail, Peev gibi futbolculara 3ncü lig maçlarında forma şansı vermezler. Boluspor amatör takım mı? Çoğu futbolcumuzun performansı çok düşük, ligin bitmesini bekliyorlar. Rakip futbolcuyu şaşırtmak için futbolcu dediğin boş, yalancı koşu yapar. 5) Boluspor da futbolculara ceza yok, ceza yönetmeliği de yok. Bütün ipler teknik direktörün elinde. Yönetim bütün bunları sadece seyrediyor, seyirci kan ağlıyor.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046759128570557