Kabustan Uyandık 3-1

12 Aralık 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 15’inci haftasında kendi sahasında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı karşılaşmada Denizlispor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Jansen 2 ve Andaç attı. Boluspor, Denizlispor karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 20’ye çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, Denizlispor karşısına; Soner Şahin, Adem Alkaşi, Ramazan, Emrecan, Umut Meraş, Alican, Yusuf Emre, Sefer, Andaç, Anco Jansen, Tevfik Köse on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Mehmet Can, Fatih Turan, Emrullah, Sebastian, Emre Kılınç, Ricketts yer alan isimler oldu.

Misafir takım Denizlispor ise Boluspor karşısına, İsmail, Veli, Leandro, Genkov, Serkan, Recep, Mustafa, Furkan, Cenk, Şenol, Alperen on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, Denizlispor karşısına rotasyonla çıktı. Karakuş, sakatlığı bulunan Luiz’in yerine Emrecan’ı, Sebastian’ın yerine Sefer’i, Emre Kılınç’ın yerine ise Andaç’a görev verdi.

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikasında kırmızı beyazlı taraftarlar, Boluspor yönetimini istifaya davet etti. Maça misafir takım Denizlispor hızlı başladı. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında misafir takım öne geçti. Ani gelişen atakta topla son olarak buluşan Recep Niyaz, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bolusor, 6’ıncı dakikada beraberlik golünü attı. Yusuf Emre’nin pasına hareketlenen Andaç, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçta skor 1-1’e geldi. Oyunun ilk 20 dakikası 1-1’lik eşitlikle geçildi. Bu dakikalarda Boluspor oyundaki üstünlüğü eline alan taraf oldu. Karşılaşmanın 33’üncü dakikasında Bolusor’dan Alican sarı kart gördü. Bu kez 38’inci dakikada Jansen sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Denizlispor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıda her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak başladı. Boluspor’a ikinci yarıya golle başladı. Tevfik’in ilk pozisyonda vuruşunu Denizlispor defansı çeldi. Jansen’in önünde kalan topa iyi vurdu, top ağlarla buluştu. Boluspor bu golle 2-1 öne geçti. Boluspor, 59’uncu dakikada 3’üncü gole çok yaklaştı. Jansen’in kullandığı korner atışında topa vuramayan Tevfik, mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, ilk oyuncu değişikliğini 66’ıncı dakikada yaptı. Sefer oyundan çıktı, Emre oyuna girdi. 71’inci dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Andaç oyundan çıktı, Sebastian oyuna girdi. Boluspor, oyuncu değişikliğini 84’üncü dakikada yaptı, Tevfik oyundan çıktı, Ricketts oyuna girdi. Karşılaşmanın 88’inci dakikasında Denizlispor kalecisi İsmail kırmızı kart gördü. Denizlispor oyuncu değişiklik hakkını doldurduğu için kaleye Serkan Atak geçti. Jansen’in kullandığı serbest vuruş golle sonuçlandı ve Boluspor skoru 3-1 yaparak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor, Denizlispor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle puanını 20’ye çıkardı. Boluspor’un gollerini Jansen 2 , ve Andaç attı. Boluspor, PTT 1’inci ligin 16’ıncı haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1
Kabustan Uyandık 3-1

2086 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11945509910583