Kader maçına tüm hızla hazırlanıyoruz

25 Nisan 2012

Deplasman da oynanacak Kaf kaf maçına üç puan parolası ile hazırlanan Boluspor da artık akıllar İzmir deplasmanında. Çarşamba günü yapılan antrenmana Veysel Cihan,Orhan...

Deplasman da oynanacak Kaf kaf maçına üç puan parolası ile hazırlanan Boluspor da artık akıllar İzmir deplasmanında. Çarşamba günü yapılan antrenmana Veysel Cihan,Orhan Ak,Gencer' den yoksun çıkan ekibimizde Kenan Özer de düz koşu yaptı.

Bank Asya birinci ligde Play Off ümitlerini Karşıyaka maçında alacağı galibiyetle sürdürmek isteyen Boluspor kader maçına hazırlanıyor.

İzmir deplasmanında şeytanın bacağını kırmaya hazırlanan ekibimizde adeta tüm takım galibiyet için seferberlik ilan etti. Sahadan mutlak galip gelmek isteyen Boluspor da tüm çalışmalar galibiyet üzerine yapılırken Antrenmanların temposunu da giderek artıyor. Haftanın ilk çalışmasını hafif geçen ekibimiz ikinci çalışmasında önce çabuk kuvvet daha sonrada dar alanda oyun oynadı.

Taktiksel dar alanda oynanan oyunda kırmızı beyazlı oyunculara direktifler veren teknik direktör Bahri Kaya oyuncularına pas ortalamasını yüksek tutmalarını ve hata yapmamaları için uyarılarda bulundu.

Dana sonra dar alan oyunun ardından taktiksel çift kale maçla çalışma sona erdi.

 

Sakatlar can sıkıyor

Adeta kader maçına hazırlanan Boluspor da sakat oyuncularda can sıkıyor. İki günden beri çalışmalara katılamayan Orhan Ak,Veysel Cihan,Savaş Yılmaz'ın bugün yapılacak çalışmaya katılmaları bekleniyor. Karşıyaka maçı öncesi teknik heyeti sakat oyuncuların durumları da düşündürüyor. Adeta İzmir deplasmanında kader maçına çıkacak olan ekibimizde Kenan Özer'in de kasığındaki sakatlık can sıkarken yıldız oyuncunsun iyileşmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Dün yapılan çalışmada sadece düz koşu yaparken Kenan Özer sakatlığı ile ilgilide şunları söyledi kasığımda gerilme var tedaviye devam ediyoruz hafta sonuna kadar inşallah bir sıkıntım kalmaz hafta sonu sahada olmak istiyorum dedi.

 


1628 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054229021072388