Kaf Kaf'dan haberler

7 Kasım 2012

Sahasında iyi sonuçlar almasının ardından zirvede yerini alan Karşıyaka'da Bolu maçı öncesi cezalı oyuncuların oynaması yüz güldürüyor. Cezaları biten Cemil Adıcan ve Erdi...

Sahasında iyi sonuçlar almasının ardından zirvede yerini alan Karşıyaka'da Bolu maçı öncesi cezalı oyuncuların oynaması yüz güldürüyor. Cezaları biten Cemil Adıcan ve Erdi Kasapoğlu, cumartesi günkü Boluspor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Karşıyaka'da Bolu maçı öncesi cezaları biten oyuncuların oynayabilecek olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Cumartesi günü sahasında kırmızı beyazlıları misafir edecek olan Kaf Kaf, maça tam kadro çıkacak.

KSK, puana göre takviye yapacak

Karşıyaka Teknik Diktörü Cihat Arslan, ilk yarının kalan 7 haftasının final niteliğinde geçeceğini Boluspor'la başlayıp Kartalspor maçıyla son bulacak ilk yarıda alınacak puanın takviyenin şeklini belirleyeceğini açıkladı. Arslan, "Kendimize belli bir hedef koyduk. Bu hedefe ulaştığımız taktirde yönetim kuruluyla görüşüp takviye için çalışma yapabiliriz. Bu 7 maçtan alacağımız puanlar takviye konusundaki yol haritamızı belirleyecek" dedi.

Arslan “ Boluspor maçı zor maç “

Karşıyaka teknik direktörü Cihat ARSLAN  kulübün Yalı caddesindeki idari binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Boluspor maçı ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Yerel basının temsilcilerinin katıldığı toplantıda Cihat ARSLAN Samsunspor deplasmanında alınan bir puanın çok önemli olduğunu söyleyerek basın toplantısına başladı. ARSLAN bu cumartesi saat 14:00 te Alsancak Stadı'nda oynayacakları Boluspor'un deplasman başarısı olan, çok iyi oyunculardan kurulu olduğunu ve kaliteli bir takımla oynayacaklarını ve çok zor bir karşılaşma olacağını belirterek futbolcusundan teknik ekibine, taraftarından camiasına kadar bu maça çok iyi motive olmaları gerektiğini söyledi. Boluspor maçı ile çok zorlu bir sürece girdiklerini söyleyen Cihat ARSLAN "bundan sonra oynayacağımız maçlar çok çetin geçecek." dedi. ARSLAN "Ptt 1.ligin ilk yarısını 25-30 puan arasında bir puanla bitirmemiz durumunda arkamıza camiamızın da rüzgarını alarak ligin ikinci yarısında şampiyonluk için mücadele edebiliriz." derken bu süreçte camiamızın desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi...


2243 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080183029174805