Kahraman’dan özeleştiri

9 Ekim 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, liglere verilen Milli takım arasında çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, yaptığı çift antrenmanla ligin 9.haftasında kendi sahasında...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, liglere verilen Milli takım arasında çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, yaptığı çift antrenmanla ligin 9.haftasında kendi sahasında oynayacağı Çorum FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor teknik direktörü Ufuk Kahraman, yapılan akşam çalışması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kahraman; “Dönüp dönüp arkamıza bakacak bir durumumuz yok. Önümüzde bir Çorum maçı var. Şimdiden hem rakibimizi inceliyoruz hem de ne katabiliriz onun için çaba harcıyoruz. Takımın morali iyi” şeklinde konuştu.

“Üretmekte zorlandığımız bir maç oldu”

Boluspor teknik direktörü Ufuk Kahraman, Erzurum maçının üretmekte zorlandıkları bir karşılaşma olduğunun altını çizerek; Amed maçı alınan 1 puan, arkasından içerde evimizde kazandığımız Manisa maçı form, moral anlamında bize çok şey katmıştı. Bunu perçinlememiz gerekiyordu. Erzurum’da formda olan bir ekip. Deplasmanda alacağımız puan yada puanlar bize yerimize daha sağlam gitmemizi sağlayacaktı. Erzurum deplasmanı zor bir deplasman. Bir kere hava şartlarını çok iyi kullanan bir ekibe karşı oynadık. İç sahada bizden önce oynadığı 3 maçı kazanan 9 puan yapan bir Erzurum takımı vardı ve formda gelmişti kendi evine. Maçın ilk 20 dakikası kötü başladık. Rakip o ara golü buldu. Ondan sonra maçı dengeleyen bir oyuncu grubum vardı. Rakibin zayıf yerlerini daha iyi kullanabilmemiz için arka bölgelerini kullanmamız gerekiyordu. İç koridorları kullanmamız gerekiyordu ama o süreçte topa çok fazla sahip olamadık özellikle ilk yarı. İkinci yarı biraz daha sistem değiştirdik. 4-3-3’e döndük. Rakip son 10 dakika 10 kişi kaldı. Önde daha fazla top kalması gerekirken Babacar’ın olmaması bizim için eksiklikti. Onun eksikliğini de hissediyoruz. Bir santrafor olarak. Gereken hamleleri yapmaya çalıştık. Üretmekte zorlandığımız bir maç oldu. Üzüldük tabi 1-0 kaybettik” dedi.

“Erzurum deplasmanındaki moral bozukluğunu çabuk atlattık”

Kahraman, Erzurum maçının moral bozukluğunu çabuk atlattıklarını ifade ederek; “Milli takım arasındayız. Salı günü itibariyle başladık. Gayet iyi gidiyor. Takımın coşkusundan memnunum. Onlarda farkında. Dönüp dönüp arkamıza bakacak bir durumumuz yok. Önümüzde bir Çorum maçı var. Şimdiden hem rakibimizi inceliyoruz hem de ne katabiliriz onun için çaba harcıyoruz. Takımın morali iyi. Erzurum deplasmanındaki moral bozukluğunu çabuk atlattık” şeklinde konuştu.

“Çağlar’dan destek istedim”

Boluspor teknik direktörü Ufuk Kahraman’a takım kaptanı Çağlar Şahin Akbaba ile oldukça uzun süren konuşması sorulmasına ise, Kahraman, Çağlar’ın takım arkadaşlarıyla görüştüğünü ve takımın her şeyin farkında olduğunu belirterek; “Çağlar bu takımın kaptanı. Benim en büyük şeyim futbolcularımla iletişimimdir. Devamlı onlarla bire bir, grup halinde iletişim kurmayı, konuşmayı seven bir teknik adamım. Böyle başarı geleceğine inanıyorum. Aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Buna futbolcularımı cevap veriyor. Takım kaptanı Çağlar ile yarım saat bir konuşma yaptık. Oda farkında. Antrenmandaki performansı sahaya nasıl yansıtırızı biraz konuştuk. Onun daha dışında, saha içinde kendi arkadaşlarıyla iletişimiyle ilgili çünkü biz ne kadar konuşsakta futbolcular arasında özel bir iletişim var. Bana söylediği şey bizim takımımızın bir ölçü olmadığı, form anlamında galibiyet sonrası Erzurum’da daha iyi oynanabileceğini o anki 90 dakika bizim için iyi değildi. Ama bu önümüzdeki Çorum maçının bununla örtüşeceğini düşünmediğini, arkadaşlarıyla konuştuğunu söyledi. İletişimi yüksek bir takımız. Birbiriyle konuşan bir takımız. Biz bunu çabuk atlatacağımızı düşünüyorum. Çağlar’dan bu konuda destek istedim. Oda gereken şeyleri bana söyledi. Şuan ki gidişat iyi. Moral, motivasyon da iyi. Doğru bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

134 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22507786750793