KALE’DE REKABET BÜYÜK

28 Temmuz 2017

Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, kalecilerin antrenmanlardaki performansı da göz kamaştırıyor. Kırmızı beyazlılarda transfer edilen iki tecrübeli eldiven Gökhan Değirmenci ve Ertuğrul Taşkıran yeni sezonda kaleyi koruyabilmek için var güçleriyle çalışıyor.

Boluspor’un, Gaziantepspor’dan transfer ettiği Gökhan Değirmenci ve Fenerbahçe’den kadroya katılan Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörü Levent Zorluer gözetiminde yeni sezona hazırlanıyor. Yoğun geçen çalışmalarda Değirmenci ve Taşkıran, Boluspor kalecisini korumak için ellerinden geleni yapıyor.

Zorluk derecesi yüksek antrenmanlarda yüksek performansları ile kaleci antrenörü Levent Zorluer’in yüzünü güldüren iki isim ‘yeni sezona hazırız’ mesajı veriyor.

ÖNCE ERTUĞRUL

Geçtiğimiz sezonlarda iki tecrübeli file bekçisinin yolları Kayserirspor’da kesişti.

2012–13 sezonu başında Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım'ı transfer etmesi üzerine Ertuğrul takas edildi. 19 Ağustos 2012'de ilk maçına Bursaspor karşısında çıkan Ertuğrul, bu maç ile birlikte formasını Gökhan Değirmenci'den aldı, ancak bu maçta kalesinde 1 gole engel olamadı. Robert Prosinecki'nin takıma gelmesiyle küme düşme hattından kurtulan takım'da Ertuğrul kaleyi korumuş ve Süper Lig'de en çok kurtarış yapan isimlerden biri olmuştu. Ertuğrul 2012–13 sezonunda 30 maçta toplam 2620 dakika süre almıştı. Bu maçların 8 tanesinde ise kalesini gole kapatmıştı.

SONRA GÖKHAN

2013–14 sezonuna ise bir önceki sezon gibi lige kötü başlangıç yapan Kayserispor'da Ertuğrul, 9 hafta üst üste kaleyi koruduktan sonra, kalesinde 16 gol görmesiyle formasını Gökhan Değirmenci'ye kaptırdı. Devre arasında ise Sinan Bolat 1 numaralı pozisyon için transfer edilse de Kayserispor küme düştü.

KAZANAN BOLUSPOR OLACAK

Boluspor’da forma rekabetinin en yüksek oranda olacağı kaleci pozisyonunda kimin kaleye geçeceği merak konusu olurken, Gökhan Değirmenci, Ertuğrul Taşkıran rekabetinden Boluspor’un karlı çıkacağı aşikar.

GÖKHAN AY FARKIYLA BÜYÜK

Boluspor’un kalecisi Gökhan Değirmenci ve Ertuğrul Taşkıran’ın özellikleri birbirine çok yakın. Gökhan Değirmenci, 21 Mart 1989 doğumlu ve 1.85 boyunda. Ertuğrul Taşkıran ise 5 Kasım 1989 doğumlu 1.91 boyunda. 

 

1686 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.074778079986572