KALENİN YENİ AĞA’SI

27 Mart 2017

Boluspor’a 2011 yılında transfer olan Melih Ağa ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Boluspor’un 24 yaşındaki kalecisi Melih Ağa, Boluspor’a gelişinden, takımdaki oyuncu profiline kadar birçok konuda sorularımızı yanıtladı.

Boluspor’a 2011 yılında Sarıgöl G.B. Belediyespor’dan transfer edilen 2013 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Melih Ağa, kırmızı beyazlıların 1’inci kalecisi Soner Şahin’in kadro dışı kalmasının ardından 2’inci kaleci Erdi Yokuşlu’dan da kaleyi devraldı. Ağa, son 2 karşılaşmada Boluspor’un kalesini korudu. 24 yaşındaki genç kalecinin önümüzdeki son 9 haftada Boluspor’un kalesini koruması bekleniyor.

Uzun yıllardır Boluspor’da yedek kalmasını sorun etmeyen ve efendi kişiliği ile takım arkadaşlarının ve antrenörlerinin sevgisini kazanan Melih Ağa antrenmanlardaki hırsı ve azmiyle dikkat çekiyor.

“BURAYA GELİŞİM ONUR HOCA SAYESİNDE OLDU”

Manisa’da Sarıgöl’de, Bolulu bir beden eğitimi öğretmeninin girişimleriyle Boluspor’a transfer olduğunu dile getiren Melih Ağa şöyle konuştu: “En baştan başlamak gerekirse okul zamanlarında kalecilik yapıyordum. Beden Eğitimi hocamız Mehmet Zeybek vardı. Onun tavsiyesi ile memleketimin takımı Sarıgöl Gençlerbirliği’ydi. Buraya gelişim Onur hoca sayesinde oldu. Takımda kaleci antrenörlüğü yapıyordu. Kendisi de Bolulu. Onun sayesinde geldim buraya. A2 takımına transfer oldum. A takıma gelmedim aslında ardından 6 sene geçti ve buralı olduk.”

“ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Boluspor’un 24 yaşındaki kalecisi Melih Ağa, oynadığı son 2 karşılaşmadaki performansını da değerlendirerek şunları dile getirdi: “İlk Türkiye kupası maçlarında iyiydim fena değildim. Uzun süre oynayamadım ardından Denizli maçında sahaya çıktım. Kendi performansımı o maçta hiç beğenmedim. İstediklerimi sergileyemedim. Ama bu Giresunspor maçında daha iyi olduğumu düşünüyorum. Tabi performansın maç eksikliği ile tabiî ki bir etkisi var. Buda zamanla maçlarda süre aldıkça olabilecek bir durumu, hocalarımızın da bize şans verdiği sürece performansımı daha iyi yapmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

“ÖZELLİKLE RAMAZAN AĞABEY BANA ÇOK DESTEK OLUYOR”

Takım arkadaşlarının maç içinde ve maç dışında kendisini motive ettiğini sözlerine ekleyen Melih Ağa şunları dile getirdi: “Takım arkadaşlarımın ağabeylerimin kardeşlerimin bana karşı tutumları çok iyi, özellikle Ramazan ağabey bana çok destek oluyor. Sağ olsun tabiî ki herkesin desteği oluyor. Antrenmanda antrenman dışında ya da maç esnasında beni sürekli motive ediyorlar ve destek oluyorlar. Bu durumda beni olumlu etkiliyor ve performansımı da arttırıyor.”

“BİZE TECRÜBELERİNDEN DE ÖRNEKLERLE NE ZAMAN NASIL HAREKET ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ ANLATIYOR”

Boluspor’un kaleci antrenörü Levent Ümit Zorluer ile antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Bolusporlu Melih Ağa sözlerini şöyle noktaladı: “Levent hocam ile sezon başında çalışmaya başladım daha önce çalışmamıştık, antrenmanları çok olumlu ve gelişimim için bana destek olan antrenmanlar. Kendisi de futbolun içinden gelen ve üst düzeyde oynayan bir hocamız. Bu açıdan da çok şanslıyız. Bize tecrübelerinden de örneklerle ne zaman nasıl hareket etmemiz gerektiğini anlatıyor.”

 

KALENİN YENİ AĞA’SI
KALENİN YENİ AĞA’SI
KALENİN YENİ AĞA’SI
KALENİN YENİ AĞA’SI
KALENİN YENİ AĞA’SI
KALENİN YENİ AĞA’SI
KALENİN YENİ AĞA’SI

2886 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06972599029541