“KALICI BAŞARILAR İÇİN BURADAYIZ”

14 Haziran 2016

Boluspor’da başkanlığa Necip Çarıkçı’nın seçilmesinin ardından kırmızı beyazlılarda yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Boluspor’da tecrübeli isimlerin yanında genç isimlerde dikkat çekti.

Kırmızı beyazlılarda basın sözcülüğüne Narven Genel Müdürü Serdar Yıldız getirildi. Genç yönetici Serdar Yıldız, özel açıklamalarda bulundu. Boluspor basın sözcüsü Serdar Yıldız; “Bolusporumuzu kısa, orta, uzun vadede kalıcı başarılara götürmek için hep beraber buradayız” ifadelerine yer verdi

“İNŞALLAH ÇOK GÜZEL BİR 3 YIL GEÇİRECEĞİZ”

Boluspor’un genç yöneticilerinden Serdar Yıldız, efsane bir yönetimin içinde olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: “Bildiğiniz gibi önemli, efsane bir yönetimin içinde yer alıyoruz. Necip Başkan önderliğinde toplanan bu yönetim zaten çok ciddi başarılara imza atmış bir yönetim. Daha önceden tecrübeleri olan bir çok konuda ileriye adımlar atmış, Boluspor’a şampiyonluklar yaşatmış bir yönetim. Bizlerde bu yönetimin içerisinde Narven Genel Müdürü olarak buraya da katkı vermek üzere geldik Necip Bey ile birlikte. Artık taraftar istedi, elini taşın altına koydu Necip Başkan. Bizlerde ona destek vermek için hep birlikte buradayız. İnşallah çok güzel bir 3 yıl geçireceğiz hep beraber.”

“BOLU’YA DA BİR HAVA GETİRİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Kırmızı Beyazlılarda basın sözcülüğü görevinin kendisine uygun görüldüğünü sözlerine ekleyen Yıldız şöyle konuştu: “Bizlere basın sözcülüğü görevi uygun görüldü. Basın ile alakalı, basın ile ilgili ilişkileri götüreceğiz hep beraber. İnşallah güzel, seviyeli, hep beraber iç içe olduğumuz bir 3 yıl diliyorum. İlk 3 yıl ile başlar, Bolu’ya da bir hava getiririz diye düşünüyorum.”

“BÜTÜN ŞEHRİN BİR SİNERJİ YARATIP, TEK YUMRUK OLARAK BİR ARAYA GELMESİ GEREKİYOR”

Boluspor’u kısa, orta, uzun vadede kalıcı başarılara götürmek için burada olduklarının mesajını veren Yıldız, sözlerini şöyle noktaladı: “Daha önceki yönetimlerden sizlerde tecrübelisinizdir. Sadece takımla, sadece yönetimle olmuyor. Bütün şehrin bir sinerji yaratıp, bu şekilde hep beraber tek yumruk olarak bir araya gelmesi gerekiyor. Takım, yönetim, futbolcular, halk dolayısıyla basın mensupları hep beraber birlik olacağız. Bolusporumuzu kısa, orta, uzun vadede kalıcı başarılara götürmek için hep beraber buradayız.”

2399 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065456867218018