Kamp Performansı

6 Ocak 2012

Boluspor ikinci yarı için Antalya Belek de hazırlanarak kampı sonlandırdı. Yoğun bir tempoda yapılan çalışmaların ardından kadromuzda bulunan oyuncularımızın performanslarını okurlarımız için değerlendirdik.   Atacan...

Boluspor ikinci yarı için Antalya Belek de hazırlanarak kampı sonlandırdı. Yoğun bir tempoda yapılan çalışmaların ardından kadromuzda bulunan oyuncularımızın performanslarını okurlarımız için değerlendirdik.

 

Atacan : Boluspor da oynadıği maçların ardından 100'ler kulübüne girerek tarihe geçen tecrübeli eldiven Belek kampında ikinci yarı için şimdiden kale bende mesajını verdi. Takım Arkadaşlarına hem ağabeylik yapan Atacan ikinci yarı içinde şampiyonluk terapisi için yoğun bir mesai uyguluyor.

 

Eser: Bu sezon kadroya katılmasının ardından ilk yarıda hiç şans bulamayan Eser ikinci yarı için dengeler değişecek mesajlarını kampta verdi. Formayı kapmak için büyük bir çaba sarf eden Eser bana ikinci yarı güvenin diyordu.

 

Burak: Genç kaleci iki tecrübeli kalecinin arkasından forma şansı bulması çok zor. Kamp boyunca o hep işini yaptı bir gün bana da şans gelir diye ihtiyaç olduğunda kimsenin gözü arkada kalmasın mesajını da antrenmanlarda veriyordu.

 

Cemil: Boluspor'un beklide en sorunsuz bölgesi defans oyuncuları. Bunlardan biride Cemil. Hep işini yapıyor çok çalışkan hata yapmamak için çok dikkatli. Antrenmanlardaki performansı ve maçlardaki oyunu ile  ikinci yarı için şimdiden hazırım dedi.

 

Veli : Tecrübeli oyuncu hiç hata yapmak istemiyor. Antrenmanlarda çok iyi konsantre takımın başarılı olması için hep arkadaşlarına yardımcı oluyor.Antrenman performansı ile de ilk 11'in vazgeçilmez oyuncusu.

 

Gencer: Defansın üçüncü oyuncusu Cemil,Veli ile büyük yarış içinde oynamak için iyi çalışıyor. Formayı kaptığında kalitesi ortaya çıkıyor. Giderek tecrübe kazandı.İlk yarıda sakatlıkları can sıktı ikinci yarıya daha umutlu bakıyor. Belek de yapılan kampta bir dakikayı bile boş geçirmedi çok çalıştı diye biliriz.

 

Sercan: Genç oyuncu sağ bekin ikinci yarıda yine değişmezi olacağa benziyor. Kampında öne çıkan oyuncularından fazla söze gerek yok.

 

Alp: Kampın son gününe kadar çok formdaydı iyi çalıştı. Gece antrenmanında ayağına aldığı darbe sonunda sakatlık geçirdi, morali bozuldu. Durumunda korkulacak bir durum yok.  İkinci yarı için çok katkı yapar Boluspor'a

 

Hakan : İlk yarıdaki yükselen performansı ikinci yarıda da devam edeceğe benziyor Belek kampının yıldızlarından.

 

 

 

Orhan Ak: Eski günlerinin dönüş sinyalini Belek de verdi. Sol bek de Hakan ile  büyük bir yarış içine gireceğe benziyor. Orhan bir avantajı Stoper oynaması bu yarış Boluspor'a yarayacağa benziyor.

 

 

 

Erman: Sakatlıktan tamamen çıktıktan sonra  ikinci yarıda takımı için büyük bir katkı yapacak ve çok çalışıyor.

 

 

 

 

Emre Toraman:  Kamp boyunca takım arkadaşları ile yakından ilgilendi. Abi olarak öne çıkıyor. Maçlarda ise biraz gergin görüldü ancak iyi bir Emre Boluspor'a çok katkı yapar.

 

Ferhat: Beklide  herkes onu merak ediyor. İkinci yarıda ban başka bir Ferhat geliyor. Çok çalıştı eski günlerini arıyor. Başarılı olmak için bırakın maçları antrenmanlarda bile tam konsantre morali çok iyi bekleyip göreceğiz.

 

 

Onur Türk: Görünen o ki sağ kanatın yine vazgeçilmezi, kendine çok iyi bakıyor çok iyi çalıştı.

 

Onur Bektaş: Hastalıktan kendini antrenmanlara veremedi. Antalya Belek kampı onun için çok kötü geçti.  Bolu'nun havası bizi iyeleştirir deyip durdu. Fazla çalışamadığından morali bozuktu.

 

Veysel :  Koca reise'de Antalya yaramdı. Hep serum tedavisi gördü. Çalışamadığından morali bozuktu. Son üç günde hafif koşular yapsa da halsiz göründü. Son bir haftada kendini toparlamak istiyor

 

Caner Ağca: Kampın en çok öne çıkan oyuncusu ve çok çalıştı. Avrupa'nın yıldızları ile yapılan maçta harikalar yarattı. Formunu bulmuş dediğimiz anda son akşam antrenmanında üst adalesinden sakatlandı. Ağrıları var Mr dan sonra son kararı verilecek.

 

 

Emre Kılınç: Emre şimdiden Özcan hoca ve yardımcılarının gözüne girdi.Cihat Arslan zamanında çıkış yakalayan genç oyuncu Konya Torku Şeker ile yapılan maçta ilk 45 dakika oyunda kaldı. İkinci yarıda oynanacak olan maçlarda şans bulursa kimse şaşırmasın

 

Oltan: Genç oyuncu son gün oda sakatlandı. Avrupa karması ile yapılan maçta güzel bir gol attı. Oda gece antrenmanında sakatlanarak bir hayli üzüldü.

 

Orhun: Kampın adeta yıldızı oldu. Çalışkanlığı ile göze girdi. Oynadığı hazırlık maçlarından herkes onu izledi. Boluspor Antalya da bir oyuncu kazandı.

 

Lndry : Özcan Kızıltan'ın gelmesiyle Antalya da kampta kendini yeniden buldu desek iyi olur. Moralli görünen Landry antrenmanlarda çok çalışıyor.

 

Faih Gül : O her zaman bu takımın bankosu iyi bir profesyonel. İkinci yarı da ilk yarıda oynadığının üzerine koyacağı sinyallerini kampta gösterdi

 

Vedat: Bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Kampta elinden geleni yaptı. İyide çalışıyor.

 

Yağızcan: Kampa getirilen genç kaleci tecrübe kazandı.

 

Aydın: Kampa son gün katıldı. Bir çalışma yaptı. Giresunspor kampından hazır geldi.

 

Omar Wade: Bir hafta eksiği var. Takımla birlik de çalışamadı.

 

 

 

2958 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.3382830619812