Kaptan Çetinsaraç “Hedef 1.Lig”

4 Ağustos 2014

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımının yıldız transferi ve aynı zamanda takım kaptanı olan Deniz Hakyemez Çetinsaraç ilk röportajında basketbol denildiğinde ilk akla gelen isim olan babası Doğan Hakyemez’e rağmen niçin voleybolu seçtiğini gazetemize anlattı. Yıldız oyuncu yeni sezon öncesi, “Hedefimiz 1.Lig” dedi.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor’un yeni transferlerinden biri olan tecrübeli oyuncu Deniz Hakyemez Çetinsaraç, ilk röportajını gazetemize vardi. Yıldız oyuncu Özsaraç niçin voleybolu seçtiğini, voleybol geçmişini ve Bolu Belediyespor ile ilgili düşüncelerini şu şekilde paylaştı “Annem eski voleybolcu, ablam da voleybol oynadı uzun seneler. Bende kızlara daha çok voleybol yakıştığı için bende voleybolu seçtim. Birazda annemi örnek aldım diyebilirim. Bolu’ya daha önce Milli takım ile birlikte kamplara geliyorduk. Bolu bana göre tam bir spor şehri. Bolu’nun Voleybol ya da Basketbol takımının 1.Ligde olması gerekiyor. Spor için bolu çok elverişli. Spor tesisleri ve kamp yerleri çok fazla. İnşallah bizde bunu bu sene 1.Lige çıkarak başarırız diyorum. Voleybola Eczacıbaşı’nda başladım. Daha sonra Beşiktaş’a transfer oldum. Oradan sonra Vakıfbank Güneş Sigortada oynadım. Galatasaray, Halk Bank Gazi Üniversitesi ve Salihli Belediyespor’da forma giydim. Takımda daha önceki senelerden arkadaşlarım var. Milli takımdan tanıdığım arkadaşlarda var. İnşallah iyi bir sezon kampı geçirip birbirimizi daha iyi tanıyıp iyi bir takım olacağız. Hedefimiz sizlerinde bildiği gibi 1.Lig. Bunu inşallah bu sene hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.     

Annem eski voleybolcu, ablam da voleybol oynadı uzun seneler. Bende kızlara daha çok voleybol yakıştığı için bende voleybolu seçtim. Birazda annemi örnek aldım diyebilirim.

Bolu’ya daha önce Milli takım ile birlikte kamplara geliyorduk. Bolu bana göre tam bir spor şehri. Bolu’nun Voleybol yada Basketbol takımının 1.Ligde olması gerekiyor. Spor için bolu çok elverişli. Spor tesisleri ve kamp yerleri çok fazla. İnşallah bizde bunu bu sene 1.Lige çıkarak başarırız diyorum

Voleybola Eczacıbaşı’nda başladım. Daha sonra Beşiktaş’a transfer oldum. Oradan sonra Vakıfbank Güneş Sigortada oynadım. Galatasaray, Halk Bank Gazi Üniversitesi ve Salihli Belediyespor’da forma giydim.

Takımda daha önceki senelerden arkadaşlarım var. Milli takımdan tanıdığım arkadaşlarda var. İnşallah iyi bir sezon kampı geçirip birbirimizi daha iyi tanıyıp iyi bir takım olacağız. Hedefimiz sizlerinde bildiği gibi 1.Lig. Bunu inşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.    

1681 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065131902694702