Kar Yağışı Karacasu'ya Kaçırdı

29 Şubat 2012

Boluspor Karacasu'ya kaçtı. Sahaların aşırı derecede karlı olmasından dolayı Elazığspor maçı hazırlıklarına sıkıntılı bir şekilde devam ediyor. Elazığspor karşılaşmasına hazırlanan Boluspor da transfer komitesi...

Boluspor Karacasu'ya kaçtı. Sahaların aşırı derecede karlı olmasından dolayı Elazığspor maçı hazırlıklarına sıkıntılı bir şekilde devam ediyor.

Elazığspor karşılaşmasına hazırlanan Boluspor da transfer komitesi bir taraftan teknik direktör adayları ile görüşmelere devam ederken antrenmanları da alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işıkal yaptırıyor.

Boluspor tesislerindeki sahanın aşırı derecede karla kaplı olmasından dolayı günün çalışması için kırmızı beyazlı ekibimiz Karacasu da bulunan antrenman sahasına gitti. Çalışma öncesi saha içenindeki karların yarısı kürünerek Boluspor a çalışma ortamı hazırlanırken ekibimiz haftalık istasyon çalışmasını yaptı.

Aşırı soğuk havada yapılan antrenmanda çalışma öncesi Osman Nuri Işıkal oyuncuları ile saha ortasında 10 dakikalık bir görüşme yaptı. Antrenman programını açıklayan Işıkal Kırımızı beyazlı oyunculara iki seri halinde istasyon çalışması yaptırdı.

Boluspor lu oyuncular uzun bir aranın ardından salonun dışında bir istasyon çalışması yaparken çalışmanın temposu da gözlerden kaçmadı.Elazığspor karşılaşması için sadece işlerini yapan Boluspor lu oyuncular hocaları Osman Nuri Işıkal ada yardımcı olarak çalışmanın konsantrasyonunu sağlıyorlardı.İki seri de yapılan çalışmanın ardından son olarak dar alanda oyun oynayan ekibimiz günün çalışmasını tamladı.

Alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işıkal istasyon çalışma aletlerini tek tek kurarak oyuncularının isteğini arzusunu artırırken yapılan hareketleri ilk olarak uygulamalı göstermesi de dikkatlerden kaçmadı. Kırmızı Beyazlı oyuncular antrenmana o kadar odaklı oldukları görünürken verilen görevleri tek tek yaptılar çalışma sonrası isteğin arzunun üst seviyelerde olmasından dolayı oyuncularına tek tek Osman hoca teşekkür etti.

Boluspor bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecekken tesislerde bulunan antrenman sahaları da kar temizleme makinesi ile temizlenmeye başlandı. Küçük bir kar püskürtme makinesi ile saha içi temizlenmeye başlanırken Boluspor bugünkü çalışmayı tesislerde yapması bekleniyor.

2066 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2479031085968