KARAÇAYIR DA SESSİZLİK HAKİM

24 Eylül 2010

Boluspor, Hacettepe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçından sonra ligde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.   Kırmızı Beyazlı ekibimiz ...

Boluspor, Hacettepe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçından sonra ligde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Kırmızı Beyazlı ekibimiz  Boluspor, Hacettepe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçından sonra ligde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı. Geçen hafta Tavşanlı Linyitspor ile oynanan maçın ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden kırmızı-beyazlılar, ligde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına moralsiz bir şekilde başladı .

 

Yılmaz Becikoğlu Tesisleri'nde Teknik Direktör Levent Eriş idaresinde yapılan antrenmanda kupa maçı kadrosunda bulunan futbolcular düz koşu yaptıktan sonra salonda çalışırken, hafif sakatlığı bulunan oyuncularda salonda çalıştı. Kupa kadrosunda olup da az oynayanlarla oynamayanlar   ise düz koşu, ısınma hareketleri, kondisyon çalışması yaptıktan sonra yarı saha sessiz bir şekilde  çift kale maç yaptı. Çift kale maçta önce kontrol paslı oynanırken son bölümlerde ise Levent Eriş çift kale maçı serbest oynamalarını istedi.  Tavşanlı Linyitspor maçının ilk yarısında sakatlanarak ikinci yarı yerini Gencer'e bırakan tecrübeli stoper Cemil Vatansever ise masör Yılmaz eşliğinde Samsunspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

 

 

Başkandan Erişe Moral

 

Ziraat Türkiye kupasından elenmenin ardından morali bozulan Levent Eriş'e dünkü antrenmanda Başkan Emin Semercioğlu moral vererek destek oldu. Semercioğlu'nun Levent Eriş'e ' hocam kısmet de kupada gitmek yokmuş. Önümüze bakalım Hacettepespor maçını unutun ve Samsunspor maçına konsantre olun' diyerek moral verdi.

 

Eriş 30 dakika konuştu

 

Boluspor'da Perşembe günü akşam yapılan antrenman öncesi teknik direktör Levent eriş oyuncuları ile antrenman sahasının kenarında 30 dakikalık bir toplantı yaptı. Hacettepespor karşılaşmasının kaybedilmesinin ardından  bir an önce toparlanmaları ve Hacettepespor maçında yapılan hataların tekrarlanmaması içinde uyarılarda bulundu. Uzun uzun oyuncuları ile konuşurken uyarılarda bulunması da dikkat çekti.

 

Gencer Hocanın kıskacında

 

Oyuncuları ile antrenman öncesi yaptığı toplantı sonrası Hacettepespor karşılaşmasında ilk 11 de oynayan Gencer Cansever ile yakından ilgilendi.  Karşılaşma içinde yapılan defans hataları için konuşulduğu anlaşılırken zaman zamanda Gencer'e hareketler içinde bir şeyler göstermesi  objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Hakan Keleş'den Caner'e yakın ilgi

 

Hakan Keleş antrenman öncesi Caner Ağca ile yakından ilgilendi.  Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna girerek fileleri iki defa havalandıran Caner Ağca Hacettepespor ile yapılan maçta'da 90 dakika oyunda kalmıştı. Dünkü antrenman öncesi Hakan Keleş hoca Caner ile yakından ilgilenirken kendisi hakkında bilgi alırken salonda yapacağı çalışma ile ilgilide direktifler vermeyi ihmal etmedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KARAÇAYIR DA SESSİZLİK HAKİM
KARAÇAYIR DA SESSİZLİK HAKİM
KARAÇAYIR DA SESSİZLİK HAKİM
KARAÇAYIR DA SESSİZLİK HAKİM

1938 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14416813850403