Karaçayır Günlüğü

4 Kasım 2010

Boluspor'da sular durulurken Karaçayır'da idman sırasında objektiflerimize yansıyan görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.   Karaçayır Yaman gibi şen   Karaçayır da kara bulutlar dağılırken...

Boluspor'da sular durulurken Karaçayır'da idman sırasında objektiflerimize yansıyan görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Karaçayır Yaman gibi şen

 

Karaçayır da kara bulutlar dağılırken tesislerde yüzler gülmeye başladı. İstifaların ardından tüm kesimler karamsar olurken Futbol şube sorumluluklarına getirilen Tuncer Şengün ve Metin Yaman işe hızlı başladılar. Kırmızı beyazlı oyuncuların bir an önce Güngören Belediyespor karşılaşmasına motive etmek için kolları sıvadılar.

 

Eriş Ağzının Tadını Aldı

 

Son günlerin gergin adamı olan Teknik direktör Levent Eriş Perşembe günü yapılan antrenmanın sonunda Metin Yaman'ın getirdiği tatlıyı tek tek yerken ağzının tadını geriye getirdi.

 

 

 

 

 

 

   

Pür dikkat hocalarını dinlediler

 

Antrenman öncesi saha kenarında yapılan toplantıda Levent Eriş oyuncularına bir şeyler anlatırken Boluspor'lu futbolcularda dikkatli bir şekilde hocalarını dinlediler.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Akdiş Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım

 

Antrenman sonrası kırmızı beyazlı oyuncular tatlıları bir bir götürürlerken Kaptan Burak Akdiş ise arkadaşlarına 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Artık asık surat istemiyorum' diyerek arkadaşlarının dikkatini çekti.

 

 

 

  

 

 

 

Tanışma Merasimi Yapıldı

 

Futbol şubesinde yapılan değişiklik sonrası kırmızı beyazlı oyuncularımızla tanışan genel kaptan Tuncer Şengün ve yardımcısı Metin Yaman Boluspor'lu oyunculara bunda sonraki haftalar için başarılar dilediler .

 

 

 

 

  

 

 

Son İkazlar Yapıldı

 

Boluspor dün taktik antrenmanını yaparken Levent Eriş ise taktik çalışmasında oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak dikkatlerini çekti. Yapılan antrenmanı sık sık durdurarak saha içinde yapılan hataları artık maçlarda sizlerden istemiyorum diyerek ikazlarda bulundu .

 

  

 

  

 

O eskiden 10 numaraydı

 

Boluspor çiçeği burnundaki futbol şube sorumlusu Tuncer Şengün eskiden iyi bir orta saha futbolcusuydu. Yılarca Boluspor altyapısında futbol oynayıp iyi bir oyuncu olan genel kaptan Tuncer Şengün  bugünlerin bulunamayan orta sahanın beyni olan 10 numara oyuncusuydu. Göreve gelir gelmez antrenman öncesi çok sevdiği futbol topunun başına geçerek eski günlerini hatırladı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2932 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.039849996566772