Karaçayır'da bombardıman vardı

17 Kasım 2011

Hafta başından bu yana çalışmalarını yüksek tempoda yapan Boluspor da Perşembe günü tempo düşürüldü. Geçtiğimiz iki günü kuvvete dayanıklı çabuklu...

Hafta başından bu yana çalışmalarını yüksek tempoda yapan Boluspor da Perşembe günü tempo düşürüldü. Geçtiğimiz iki günü kuvvete dayanıklı çabuklu antrenmanları ile tamamlayan kırmızı beyazlı ekibimiz, dünü şut çalışmasıyla tamladı.

Bucaspor maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor'da dünkü çalışmada hafta başından buyana yoğun tempo düşürüldü. Dünkü antrenmanda öncelikle şut çalışmasına önem veren kırmızı beyazlılar ilk olarak topla ısınma yaptı. Sahanın değişik yerlerine dağılan Bolusporlu oyuncular uzun bir süre ikişerli olarak topla ısındılar. Havanın soğuk olmasından dolayı adalelerini ısıtmaya önem veren oyuncular, daha sonra şut antrenmanına geçtiler.

Şut antrenmanında direkler ağladı

Kırmızı beyazlı oyuncular şut çalışmasında adeta bir birleri ile gol yarışına girdiler. Tamamen çalışmanın havasına giren Bolusporlu futbolcular çektikleri şutlarla dikkatleri üzerlerine çekerlerken, kalecilere de zor anlar yaşattılar. Antrenör Mustafa Sarıgül'ün hazırladığı şut programında topla son çizgiye gelen kırmızı beyazlı oyuncular, karşısındaki arkadaşına attığı pasta çıkış yaparak duvar pasında kalecilerin korudukları kaleye şut çektiler. Sert ve isabetli şutların çekildiği görünürken, direklerden dönen toplar da şutu direkten dönen arkadaşlarını da kendi aralarında alkışlamaları çalışmaya başka bir hava kattı. Kırmızı beyazlı oyunculardan Veysel Vedat, Veli, Caner, Onur Türk, Onur Bektaş, Alp Ergin, Doğan, Emre Toraman'nın düzgün vuruşları filelerle buluştu. Kaleciler Atacan, Eser, Burak'da kalelerinde gol yememek için güzel kurtarışlar yaparken , kaleci hocası Fevzi Layiç'den bol bol afferin aldılar.

Golü atan dışarı

Şut çalışmasının ardından Teknik Direktör Cihat Arslan oyuncularına 20 dakikalık çift kale kurdu. Üç gruptan oluşan takımlardan ikisi saha içinde kıyasıya mücadele yaptılar. Kırmızı beyazlı oyuncular her iki kaleye de gol atma yarışına girerken, kalesinde golü gören takım oyun alanı dışına çıkmak zorunda kaldı. Arka arkaya iki gol atan takım Cihat Arslan tarafından kenarı alınırken, iki gol atıp kenara çıkmak istemeyen takımlar 'Biz napalım. Mücadelemizi yapıyoruz hocam, haksızlık' diye itirazda bulundular. Yapılan çift kala maçta Bolusporlu oyuncuların bu kısa maçtaki performansı görünmeye değerdi.

Dizman'la  Konuk Yalnız Bırakmadılar   

Bucaspor karşılaşması öncesi morallerin iyi olduğu çalışmalarda yöneticilerden Hakan Dizman ve Ömer Konuk'da antrenmanı yakından takip etti. Kırmızı beyazlı ekibimizin pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesi hafta başından beri yapılan çalışmaları takip edip Bolusporlu oyunculara moral verirlerken, zorlu maç öncesi oyuncularına güvendiklerini ifade ettiler.

 

 

 Bolusporluyuz.com

2203 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064589023590088