Karaçayırda Forma Savaşı Var

15 Eylül 2011

Sakaryaspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Boluspor da futbolcular ilk 11ve 18 girmek için adeta bir birleri ile yarışıyorlar.   Akşam...

Sakaryaspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Boluspor da futbolcular ilk 11ve 18 girmek için adeta bir birleri ile yarışıyorlar.

 

Akşam saat 17:00 de başlayan antrenmanda 27 oyuncu hazır bulundu.Kaleci Burak'ın dışında tüm oyuncular antrenman sahasına çıkarken sakat oyuncular Cemil ile Cafercan düz koşu yaparak antrenmanı tamladılar. Antrenmanı Başkan Necip Çarıkçı,Osman Gürsoy,Hakan Dizman,Dursun Kayman çalışmayı izleyenler arasında olurken ilimizde kamp yapan bal ligi takımlarından  Çerkezköyspor kulüp başkanı Ahmet Korkmaz ve yöneticileri de çalışmayı izleyenler arasın dalardı .

 

Isınma koşusu ile başlayan çalışma 5-2 ile devam ederken Teknik direktör Cihat Arslan oyuncularının hazır olmasından sonra taktik çalışması ile antrenmana devam etti. Sakaryaspor maçının taktiğine oyuncularını konsantre etmek isteyen Arslan sık sık anlatımlar yaparak sahada neler yapmalarını söyledi.

 

Yarı alanda yapılan kaleli taktik antrenmanında kırmızı beyazlı oyuncuların performansı yüz güldürürken oyuncuların forma savaşı teknik heyetin ve yönetimin yüzünü güldürdü. Son bölümlerde ise geniş alana çevrilen çift kale maç kısa tutularak  antrenman sona erdi.

 

Sakaryaspor maçına hazırlanan ekibimizde akşamki taktik antrenmanında yer alan Emre Toraman ile Veysel Cihan çift kale maçta yer aldılar. Her iki oyuncuda Sakaryaspor maçı için forma beklerlerken Emre Toraman'ın Sakaryaspor maçında oynaya bilmesi için ön plana çıktığı göründü. Veysel Cihan ise hocanın vereceği kararı merakla  beklerken bu iki oyuncunun maçta oynayıp oynamayacağını  en son  Teknik Direktör Cihat Arslan'ın vermesi bekleniyor .Antrenmanın sonunda Veysel Cihan, Emre Toraman düz koşu yaparak çalışmaya devam etti.

 

 

Oltan'a Özel Program

 

Teknik direktör Cihat Arslan akşam yapılan antrenmanda genç oyuncu Oltan'a özel program uygulattırdı. Yardımcısı Mustafa Sarıgül'e özel çalışma yaptırması için genç oyuncu ile ilgilenmesini söylerken genç oyuncu Oltan yapılan özel çalışma dikkatle ilgilendi. Genç oyuncunun bazı eksikliklerini gidermesi için yapılan çalışmaya önem veren teknik heyet 1.5 saat süren antrenmanda adeta Oltan sen hazır olan formayı ne zaman alacağın belli olmaz mesajını da ilettiler. 

 

 

 

 

 

 

 

 

2778 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.0674889087677