KARAÇAYIR’DA GOL YAĞMURU

7 Aralık 2016

Bolu Amatör Ligi ikinci devrenin ilk maçlarında bol gollü, zevkli ve çekişmeli maçlar oynandı. A grubunda Kıbrıscıkspor liderliğini devam ettirirken, B grubunda ise Göynük Belediyespor namaglup liderliğini sürdürdü.

BOLU BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Bolu Amatör Ligi B Grubu 6.hafta maçında Bolu Belediyespor ve Yeniçağaspor, Pazar günü Karaçayır’da karşı karşıya geldi. Yoğun sis ve soğuk hava şartlarında oynanan maçta Bolu Belediyespor 3-0’dan maçı çevirerek karşılaşmadan 4-4’lük skorla bir puanla ayrılan taraf oldu ve Play-Off inadını sürdürdü.

GÖYNÜK BELEDİYE BİLDİĞİNİZ GİBİ

Bolu Amatör Ligi B grubu 6.hafta karşılaşmasında lider Göynük Belediyespor Karaçayır’da Sandallarspor’a konuk oldu. İnanılmaz goller ve birde penaltı kaçıran göynük Belediyespor teknik heyete ve taraftarlara yok artık dedirtti. Kaçan gollere rağmen lider Göynük Belediyespor Samet, Feyyaz ve Barış’ın golleriyle Sandallarspor’u 3-0 mağlup etti ve 18 puanla liderliği iyice sağlama aldı.

ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR’DAN GÖYNÜK PROVASI

Bolu Amatör ligi B grubu 6.haftanın en rahat maçlarından biride Elvan İnşaat Kızıkspor ile Aladağspor arasında oynandı. Kadroda ufak rotasyonlara girmesine rağmen Kızıkspor,  Aladağspor’u 6-1 yenerek hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Göynük Belediyespor maçının provasını yapmış oldu.

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR’DA NAĞMAĞLUP SERİSİ SONA ERDİ

Bolu Amatör Ligi A grubu 6.haftanın en kritik maçlarından Mudurnuspor-Özel İdare Köroğluspor müsabakası Pazar günü Karaçayır’da oynandı. Baştan sona ortada geçen maçta ikinci yarı sahneye çıkan Sercan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra iyice yüklenen Özel İdare Köroğluspor dakikalar 83’ü gösterirken genç oyuncu Hüseyin ile yüzde yüzlük gol fırsatından yararlanamayınca karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı ve ligdeki ilk mağlubiyetini tatmış oldu.

KIBRISCIKSPOR’DA METEHAN RÜZGARI

Bolu Amatör ligi A grubu 6.haftanın bir diğer maçında Kıbrıscıkspor, Mengen Belediyespor’u konuk etti. Maçın başında ard arda bulduğu gollerle 3-0 öne geçen Kıbrıscıkspor, skorun verdiği rahatlığı oyuna da yansıtınca maç bir anda 3-2’ye geldi ve ilk yarı böyle sonuçlandı. İkinci yarıda ise Kıbrıscıkspor maça iyi başladı ve golleri buldu. İkinci yarı etkisiz olan Mengen ekibi karşılaşmadan 5-2 mağlup ayrıldı ve Kıbrıscıkspor bu sonuçla namaglup liderliğini sürdürdü.

GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN KARACASU OLDU

Bolu Amatör ligi A grubu 6.haftanın kapanış maçında Karacasu 2011 ve Yumrukayaspor karşı  karşıya geldi, Karaçayır’da muhteşem geri dönüşe de Yumrakayaspor maçı 3-0’dan 4-3’e getirerek Yumrukayaspor yaptı. Fakat Karacasu 2011 hırs ve gayretiyle karşılaşmayı 7-5 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

 

AMATÖRDE HAFTANIN EN’LERİ

HAFTANIN TAKIMI; ‘’BOLU BELEDİYESPOR’’

Yeniçağaspor’u 3-0 geriye düşmesine rağmen maçı son dakikaya kadar bırakmayıp bir puanı hanesine yazdıran Bolu Belediyespor haftanın takımı oldu.

HAFTANIN FUTBOLCUSU; ‘’ METEHAN ERHAN’’

Mengen Belediyespor maçında gol olup yağan Metehan attığı 4 golle takımını 3 puana ulaştırdı. Metehan  haftanın futbolcusu oldu.

HAFTANIN HAKEM TRİOSU; ‘’SEMİH GÜNER-NAZLI BUKET ATALAY-UMUT ATLI’’

Karacasu-Yumrukaya maçının hakemleri Semih Güner, Nazlı Buket Atalay ve Umut Atlı haftanın hakem triosu oldu. 

Haber Emrecan Celik 

2111 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.099185943603516