Karaçayırda Kemik Sesleri

14 Eylül 2011

Bank Asya birinci ligde 2011-2012 sezonunda ikinci haftada seyircisinin önüne çıkacak olan Boluspor da Sakaryaspor hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar...

Bank Asya birinci ligde 2011-2012 sezonunda ikinci haftada seyircisinin önüne çıkacak olan Boluspor da Sakaryaspor hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar günü iki çalışma ile tamamlarken akşam antrenmanıyla günü tamladı.

  

Sakaryaspor karşılaşmasına hazırlanan Boluspor da, futbolcular forma kapmak için hırslarına yenik düşüyorlar. Geçtiğimiz hafta mağlubiyetin ardından son dakikada bulduğu golle  Giresunspor maçında bir puan alarak Sakaryaspor maçı hazırlıklarına moralle başladı. Boluspor'da kadroda bulunan 29 oyuncuda bu hafta forma kapmak için bir biri ile yarışıyor.

 

Sabah yapılan antrenmanla güne başlayan ekibimiz akşam ise taktik antrenmanıyla devam etti. Kırmızı Beyazlılar ilk olarak 5-2 oynamalarının  ardında dar alanda yapılan 3-3 oyunlarla antrenman temposunu artırdılar.

İki yarı sayada kurulan kalelerde tempolu yapılan 3-3 maçlarda oyuncuların performansı göz doldururlarken antrenmanın son bölümlerinde ise yarı alanda çift kale maç yapıldı. Serbest yapılan maçta futbolcuların forma kapmak için yarıştıkları görünürken kemik sesleri de çalışmanın ne kadar sert geçtiğini gösterdi. Antrenmanda kısa yolu sakatlık geçiren Doğan çalışmayı yarıda bıraktı. Karşılıklı atılan goller ile çift kale maç sona ererken antrenmanın sonunda Teknik direktör Cihat Arslan oyuncularına sahada yaptıkları hataları tek tek anlatarak dikkatli olmalarını söyledi.

 

 

Genç kaleciler antrenmanda

 

Teknik direktör Cihat Arslan maçların başlamasıyla birlik de alt yapıdan  iki genç kaleciyi çalışmalara almaya başladı. Sabah ve akşam yapılan antrenmanda alt yapı kalecilerinden Mert ve Kaan taktik antrenmanında yer alırken ağabeylerinin yanında  hiç yabancılık çekmedikleri göründü. Kaleci antrenörü Fevzi Layiç genç kalecilerle yakında ilgilenirken Mert ve Kaan'ı A takım antrenmanına alan Teknik heyet antrenmanı izleyenler tarafından taktirle karşılandı.

 

 

Yöneticiler antrenmanı izledi

 

Sakaryaspor hazırlıklarına devam eden Boluspor da yöneticilerde takımı yalnız bırakmıyorlar. Başkan Necip Çarıkçı yöneticilerden Hakan Dizman,Hüseyin Kayalıoğlu,Ömer konuk antrenmanı izlediler. Kırmızı beyazlı yöneticiler Sakaryaspor maçında takımlarına güvendiklerini belirtirlerken sahadan üç puanı alan taraf olmak istiyoruz mesajını da oyuncularına gönderdiler.

 

 

 

 

2998 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065122842788696