Karaçayır'da Komando Sesleri

13 Kasım 2010

Karaçayır komando sesleri ile inliyor. Hafta sonu Gaziantep Belediyespor karşılaşmasına odaklanan ekibimiz işi sıkı tutuyor.   Boluspor hazırlıklar tamamlayarak zorlu maç için...

Karaçayır komando sesleri ile inliyor. Hafta sonu Gaziantep Belediyespor karşılaşmasına odaklanan ekibimiz işi sıkı tutuyor.

 

Boluspor hazırlıklar tamamlayarak zorlu maç için kama girdi. Karaçayır da yapılan antrenman da  adeta askeri birlik gibi seslerle inledi. Tüm dikkatleri ile Gaziantep Belediyespor karşılaşması için Cuma günü sabah saatlerinde yapılan antrenmanda antrenör Hakan Keleş yaptırdığı çalışma ile oyuncuların motivasyonunu yükseltti. Isınma hareketleri sonrası 5-2 oyun oynayan Boluspor'lu oyuncular antrenmanın diğer bölümlerinde taktiksel bir çalışma yaptı. Oyuncuları üzerinde sık sık duran Teknik direktör Levent Eriş yaptığı uyarılarla da dikkat çekti.

 

Sol Bek'de Doğan İyileşti 

 

Zorlu karşılaşma beklenirken Boluspor'da ki sakat oyuncularda teknik heyeti düşündürüyor. Ömer Ateş sakatlıktan dolayı oynayamayacağı karşılaşmada gecen hafta sakatlanan Doğan Altunkaya iyileşerek hocasından görev bekliyor.  Cuma günü yapılan taktik antrenmanında yer alan Genç oyuncu sakatlığının geçtiğini ve hocam görev verirse oynarım derken Doğan ise taktik antrenmanında yaptığı ortalarla dikkat çekti.

 

Caner Antrenmanın Yıldızı

 

Caner Ağca antrenmanda attığı şık gollerle dikkat çekti. Antrenmanın yıldızlarından olan genç oyuncu performansı ile göz doldururken antrenmanda attığı goller ayak da alkışlandı. Arkadaşlarının bile takdirini alan Genç oyuncuya Levent Eriş 'bu şık golleri maçta da görmek istiyorum' diyerek oyuncusuna moral verdi.

 

Eriş Kendini Çimlere Attı.

 

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş dün yapılan idmanda oyuncuları ile bol bol şakalışırken oyuncularının istediklerini harfiyen yapmasından sonra keyfi yerine geldi ve kendini çimlere attı. Kısa bir süre yerde oturarak idmanı takip etti.

 

 

 

 

 

Karaçayır'da Komando Sesleri
Karaçayır'da Komando Sesleri
Karaçayır'da Komando Sesleri
Karaçayır'da Komando Sesleri
Karaçayır'da Komando Sesleri
Karaçayır'da Komando Sesleri
Karaçayır'da Komando Sesleri

2442 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.40583205223083